Neler Yeni

Öneri Cf Moto 250 SR Alınır Mı?

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
yok kankam onerı verıyoruz ama fp bir motor benim fikrimce para biriktir r25 al az da kredi çek
r25 için bir kaç ay daha beklemem gerek o da fiyatı sabit kalırsa. Türkiye şartları ve yılbaşında beklenen zamlar beni korkutuyor

Gurkanpiro

80+ Gold
r25 için bir kaç ay daha beklemem gerek o da fiyatı sabit kalırsa. Türkiye şartları ve yılbaşında beklenen zamlar beni korkutuyor
dusunun hocam cine bulasmadan alın sonra diliniz yanmasın zamlar yılbasında gelır gıbıme gelıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam naptınız ne almaya karar verdiniz

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
dusunun hocam cine bulasmadan alın sonra diliniz yanmasın zamlar yılbasında gelır gıbıme gelıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam naptınız ne almaya karar verdiniz
Bir bayi ile görüştüm puslar, rks ve arora modellerinde kampanyaları olacakmış hafta içi yüz yüze görüşmeye gideceğim yardımcı oluyorlar sağolsunlar deneyimlememe de izin verecekler. Aklımda olan motorlar
Pulsar rs200
Rks srk 250rr
Arora gp50

Gurkanpiro

80+ Gold
Bir bayi ile görüştüm puslar, rks ve arora modellerinde kampanyaları olacakmış hafta içi yüz yüze görüşmeye gideceğim yardımcı oluyorlar sağolsunlar deneyimlememe de izin verecekler. Aklımda olan motorlar
Pulsar rs200
Rks srk 250rr
Arora gp50
rs 200 en mantıklısı olacaktır

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
rs 200 en mantıklısı olacaktır
Diğer söylediklerim de güzel makine çift silindir ve parça kaliteleri de güzel ama parça sıkıntısı olan markalar. Bu hafta sonu muhtemelen motoru almış olacağım. Umarım pişmanlık yaşayacağımız motoru seçmeyiz :)

Gurkanpiro

80+ Gold
Diğer söylediklerim de güzel makine çift silindir ve parça kaliteleri de güzel ama parça sıkıntısı olan markalar. Bu hafta sonu muhtemelen motoru almış olacağım. Umarım pişmanlık yaşayacağımız motoru seçmeyiz :)
rs 200 onerememızın sebebı zamanında bajaj ın ktm ile olan işbirliginden dolayı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
RKS'ye falan bulaşma hocam. Her sene onca model çıkarır satıştan sonra müşteriyi unutur. Yedek parça vs. hak getire. Bajaj'a yönelebilirsin. Mahalledeki bakkalda bile bulursun parçasını. RS/NS/N250'ye bakabilirsin.

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
RKS'ye falan bulaşma hocam. Her sene onca model çıkarır satıştan sonra müşteriyi unutur. Yedek parça vs. hak getire. Bajaj'a yönelebilirsin. Mahalledeki bakkalda bile bulursun parçasını. RS/NS/N250'ye bakabilirsin.
Rks srk 400 rr'ın nerdeyse tüm parçaları var 250 rr da gelecektir 400 rr olan parçaların çoğu aynı parçalar kalite olaraktan diğerlerinin çok üstünde. R250gibi parça kalitesi dandik değil.

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
Rks srk 400 rr'ın nerdeyse tüm parçaları var 250 rr da gelecektir 400 rr olan parçaların çoğu aynı parçalar kalite olaraktan diğerlerinin çok üstünde. R250gibi parça kalitesi dandik değil.
Evet araştırdığımda parça kalitesinin gerçekten çok iyi olduğunu gördüm ama üstteki arkadaşın dediği gibi bir model üretip satıp sonra arkasını getirmiyorlar biraz korkum o yönden

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Çelebi
ben kendi düşünceme göre dominar 250 alırım (ikisi farklı kategori evet biliyorum ama cfmoto da genel anlamda parça sıkıntısı çok, Bajajlar ise taş gibi istesen de kolay kolay bozamıyorsun motoru

Gurkanpiro

80+ Gold
gelır gelmesınede parcalar karaborsaya dusuyor cf motoda oldugu gıbı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aylarca parça beklerim sorun olmaz diyorsan al güzel motor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,236
Üyeler