Neler Yeni

Öneri Cf Moto 250 SR Alınır Mı?

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Bu fiyatlar da banada en iyisi bunlar gibi geldi sıfır olarak umarım pişmanlık yaşamam
valla hocam dediğim gibi şans işi kaza yapmamaya çalış bakımlarını iyi yaptır motorunu çok yağmur altında veya çok fazla su tutma sıkıntı yaşamazsın sanırsam

Evanescence

80+ Bronze
Sirf görüntü olsun diye artistik için bu motor alınmaz. Üzerinde kasılıp hava aticam diye uyduruk çin malı motorada bu kadar para vermem. Keriz değilim. Japon motorlarını tipini kopyalamis adamlar. Git en azından Hint malı sağlam bir şey al. Bajaj tvs gibi hem taş gibi sağlam hemde yedek parça konusunda basın ağrımaz. Cf moto alanları hep görüyorum yaşları hep genç beyni olgunlaşmış çocuklar biniyor. Akıllı başlı olgun bir adamın bu motora bindiğini göremezsiniz çünkü adam işini bilir saygılar.

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
cok iyi video gecen izliyordum beşik gibi ses çıkarıyor motor dış görünüş iyi ama içi çürük
hani oyuncak ördek alırsın onların içinde düdük vardır sıkarsın cik cik vik vik diye öter ya. aynısı :D

GirayHan

80+ Platinum
su paralara yazık valla en azından bajaj tercih edilmeli
yazık tabi.

arkadaş taksitle alacağım diye kazıklanmayı göze alıyor. kötü mal almayı göze alıyor. ne hale geldik.

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
yazık tabi.

arkadaş taksitle alacağım diye kazıklanmayı göze alıyor. kötü mal almayı göze alıyor. ne hale geldik.
ne yazık ki öyle keşke daha farklı bir seçeneğim olsaydı

Shourd

80+ Gold
cf moto önermiyorum bence almayın kaliteli alın daha iyi olur emin olun bi masraf çıkaramaya başlarsa almadığınız bundan daha pahalı olan motora kadar zaten amsraf çıkarır bütçe toplamaya çalışın yada 2.el alın gerçekten şans işi biraz

GirayHan

80+ Platinum
ne yazık ki öyle keşke daha farklı bir seçeneğim olsaydı
mümkünse kredi çekmeye çalış dostum. yerinde olsam kredi çeker faizimi öder gider 2.el bir japon alır keyfime bakardım. karar senin yine de.

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
mümkünse kredi çekmeye çalış dostum. yerinde olsam kredi çeker faizimi öder gider 2.el bir japon alır keyfime bakardım. karar senin yine de.
Şöyle bir tesadüf bekliyorum daha doğrusu fırsat arıyorum 17 model r25 ler hemen hemen benim bütçeme göre çıkıyor motorunu yükseltmek isteyen ilanlara yazıyorum belki alacağı motoru bayiden benim kartımdan çektirir diye ama henüz çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom