Merhaba arkadaşlar bayiden sıfır cf moto 250 sr almayı düşünüyorum(170.000 TL) Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerimi aktarabilir mi?
Alınmaz diyorsanız bu fiyatlara ne
Temiz bulabilirsen Honda cbr 250rMerhaba arkadaşlar bayiden sıfır cf moto 250 sr almayı düşünüyorum(170.000 TL) Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerimi aktarabilir mi?
Alınmaz diyorsanız bu fiyatlara ne alınabilir?
çok aşırı bilgim yok ama CF moto ile ilgili youtube üzerinden vs birkaç kez parça sıkıntısı olduğunu duydum.Bu konuyuda bir düşünebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar bayiden sıfır cf moto 250 sr almayı düşünüyorum(170.000 TL) Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerimi aktarabilir mi?
Evet parça sıkıntısı var yurtdışından sipariş ediliyor gelmesi uzun sürüyor. Ama fiyatı ve özelliklerine bakılınca buna değer gibi duruyorçok aşırı bilgim yok ama CF moto ile ilgili youtube üzerinden vs birkaç kez parça sıkıntısı olduğunu duydum.Bu konuyuda bir düşünebilirsiniz.
Çevremde çok sorun yaşayan görmedim ama internet yorumları baya düşündürdüşans işi biraz cfmoto kimi sorunsuz kullanıyor kimi yolda kalıyor her gün
Kredi kartına işlem yapacağım için ikinci el alamam maalesef. Söylediğiniz motor benimde çok hoşuma gitti ama ne yazık ki kredi kartı ödemesi yapacağımTemiz bulabilirsen Honda cbr 250r
Kış memleketindeyim zaten kullanacağım bir kaç ay dikkatli de kullanırım tabi ama kazanın nereden geleceği bilinmezÇalıştığım ofiste masa arkadaşım kullanıyor, ufak bir kaza atlattı geçen sene ve motorun parçalarını bulup takması 1 ayı buldu maalesef. Servis parça siparişi verdik diyip bekletiyordu oda parçayı 2. el olarak bulup taktı. Sonuç olarak kaza bela yaşamazsan parça sorununun çokta olacağını sanmam. Motordan memnun ama
cf moto biraz şans işi mesela 3 arkadaşımdada var birinde sr var ondan hiçbir sıkıntı çıkmadı diğerinde nk var 25 binde baskı balata sıyırdı ve parçayı zor buldular ve diğer arkadaşımdada sr var ondada ekran gitti bir süre sonra geri geldiMerhaba arkadaşlar bayiden sıfır cf moto 250 sr almayı düşünüyorum(170.000 TL) Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerimi aktarabilir mi?
Mt veya yzf bende çok isterim ama kredi kartına çekim yaptıracağım için sıfır almam gerekiyor sıfır fiyatları da bütçemi çok aşarcf moto biraz şans işi mesela 3 arkadaşımdada var birinde sr var ondan hiçbir sıkıntı çıkmadı diğerinde nk var 25 binde baskı balata sıyırdı ve parçayı zor buldular ve diğer arkadaşımdada sr var ondada ekran gitti bir süre sonra geri geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu tarzda birşeyde bakabilirsin istersen
bu tarz güzel bir şey düşürürsen ama hertürlü ekspertiz yaptır derim
motorunu göster hasar kaydına bak
Bu fiyatlar da banada en iyisi bunlar gibi geldi sıfır olarak umarım pişmanlık yaşamamanladım hocam ozaman en iyisi sr veya nk ben srda kullandım nk da kullandım sr ı kullanırken uzun yolda biraz rahatsızlık yapıyor ama nk ile hiç uzun yol deneyimim olmadı
kankam mumkunse cınlıye bulasma lutfen en azından rs 200 al blogun saglam olsunBu fiyatlar da banada en iyisi bunlar gibi geldi sıfır olarak umarım pişmanlık yaşamam