CF Moto 250 NK alınır mı?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
773
Öncelikle merhaba. 2022 model CF Moto 250 NK almayı düşünüyorum. Sizce motor 80.000 TL bandına almaya değer mi? Performans olarak nasıl? Kronik sorunları var mı? Bakım servisleri fiyatları nasıl? Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini ve deneyimlerini yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

O Paraya Pulsar veya dominar250d al

CFmoto parça bulunabilirliği zor ve parça fiyatları absürt pahalı.

Öncelikle merhaba. 2022 model CF Moto 250 NK almayı düşünüyorum. Sizce motor 80.000 TL bandına almaya değer mi? Performans olarak nasıl? Kronik sorunları var mı? Bakım servisleri fiyatları nasıl? Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini ve deneyimlerini yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Elektroniği fena sıkıntılı CF Moto markasının tavsiye etmem açıkçası
Çin malıydı diye hatırlıyorum parçaları süper pahalı değildir ama ucuzda değildir

Tüm parçaları pulsar ile yarı yarıya farkediyor nk250'nin. ek olarak Pulsar ve Bajaj Özellikle Türkiyede kendini kanıtlamış bir motor/marka. Sahibindende 250 300 bin km yapmış pulsarlar dahi var

O Paraya Pulsar veya dominar250d al

CFmoto parça bulunabilirliği zor ve parça fiyatları absürt pahalı.
Nedense tip olarak beğenemioyurm bu motorları.

Çin malıydı diye hatırlıyorum parçaları süper pahalı değildir ama ucuzda değildir
Pulsar radyatörl 2000 TL iken NK250 Radyatörü 4000 TL Aynı şekilde Gösterge de aynı.

Elektroiniği hakkında bir şey duymadım ancak mekanik olarak iyi diye biliyorum.

1 yıldır kullanıyorum 21 model benimki. Sıkıntısı yok şükür. Çin malı önyargısı var tabi insanlarda. Ama bu paraya rakibi çok yok bence. Parç sıkıntısı var evet. Param olsa 650lik alırım yinede cf alırım. Ucuz ve kaliteli abi çünkü gidip yama ayla kıyaslama çünkü iki katı fiyat yani.

Şurda yazılan şikayetlerim %80'i elektronik hocam baya sıkıntılı

Hocam Sahibindende MAX Kilometreye sahip 250NK 37 Bin KM'De

Pulsarda ise 1. 280 bin 2. ve 3. 180 bin 4. 175 2. 165 bin kmde. Çok ekonomik,Fiyatı uygun,Performanslı ve sürüş zevki güzel bir motor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CFMoto kötü bir marka veya motorları kötü demiyorum. Bu fiyata Kendini kanıtlamış ve neredeyse her klasmanda onun üstünde Pulsar ns200 ve dominar 250d var o paraya

Eğer şeklini beğenmediysen RS200'de var o paraya yine pulsar

he paran varsa Duke 250 var 110k'ya sıfır ama yoksa En en en mantıklısı pulsar veya dominar.

110kya Husqvarna Svartpilen 250de var

Hocam Sahibindende MAX Kilometreye sahip 250NK 37 Bin KM'De

Pulsarda ise 1. 280 bin 2. ve 3. 180 bin 4. 175 2. 165 bin kmde. Çok ekonomik,Fiyatı uygun,Performanslı ve sürüş zevki güzel bir motor.

CFMoto kötü bir marka veya motorları kötü demiyorum. Bu fiyata Kendini kanıtlamış ve neredeyse her klasmanda onun üstünde Pulsar ns200 ve dominar 250d var o paraya

Eğer şeklini beğenmediysen RS200'de var o paraya yine pulsar
200 CC de performans olarak sıkıntı yaşar mıyım?

Cf moto büyük kumar riski çok 👌
İnternetteki incelemelerinde falan insanlar genel olarak kalitesine fena değil diyorlardı.

Geri