🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k ₺1999

TTC Gold var, çoğu ₺3000-4000 farelerde falan kullanılan ve TTC markasının en iyi encoderlarından biri. Yani encoderın bozulması için gerçekten fareyi falan fırlatmak gerekiyor herhalde. Elimdeki ₺4000 farede de TTC Gold var. Tabii fiyata göre ürünün plasitk kalitesi değişiyor. O tarafta da dediğim gibi bir bilgim yok.
logitech g proya para biriktiriyorum. 2.5kya alınacak bir şey var mı şuan. yoksa birikcek yine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende yeşili var. Benim gibi büyük elliler için zaten bundan ucuz adam akıllı kablosuz fare seçeneği yok. Deathadder V3'ten geçtim. O yüzden bunu öneririm. Deathadder V3'ten daha iyi malzeme kalitesi var, daha tok hissettiriyor ve tekerleği de sağlam gibi görünüyor. Uzun kullanımda ne olur bilmem ama 3 aydır sorun yok. Terli ellerle de kullandım. Boya atması, renk parlaması vs. olmadı.
foto gelir mi siyah setupım var siyah mı alınır yeşil mi bilemedim

bakacağım teşekkürler marka takıntım var biraz o yüzden bilindik markalar dışında tercih etmiyorum ama bir araştıracağım attığınız mouseyi teşekkürler
Asus Tayvan markası, ATK Çin markası benzer üretimler, benzer bilgiler. Asus, MSI anakart alınır, laptop alınır ama diğer ürünlerde ana işi fare, klavye, kulaklık, PSU, kasa artık neyse o firmaları tercih etmek daha mantıklı. Sebebi ise bu firmalar bir sürü ürün üretiyor. Asus atıyorum 10 yılda, 4-5 yılda bir 3-4 model üretiyor. Diğer firmalar 10 yılda 10-15 model üretiyor. Burada bir sürü ürün satıp iyi bir geri bildirim alıyorlar. VArsa hataları düzelterek daha da gelişiyorlar. Bu yüzden ana işi neyse ondan ürün alın. Asus kötüdür demiyorum ama Çinli firmalardan da kaliteli olarak aşırı uzaktadır gibi bir şey yok.

Hatta şöyle diyeyim ₺3500 alacağınız bir Çinli farenin Asus, MSI veya batılı çevre birimleri markalarındaki (SS, Logitech, Razer) karşılığı ₺5-6 hatta 7-8K'dan başlıyor. Onların premium ürününe Çin'lilerden magnezyum kaplama aşırı iyi fareler alabiliyorsunuz. Bu markalar döviz, marka algısı ve marka değerini korumak adına Çinliler ile fiyat konusunda yarışamıyorlar.

logitech g proya para biriktiriyorum. 2.5kya alınacak bir şey var mı şuan. yoksa birikcek yine.

En yakın bu ürün var. Encoder hakkında bilgi yok, ama TTC Gold'dur herhalde. Neyse bunun farkı MCU Nordic, 3950 sensör, switch ömrü de 100 milyon. Ama 8K dongle ayrı almanız gerekiyor. Bu arada farelerde en gereksiz şey bu 8K Hz diyebilirim. Hem işlemciye yük bindiriyor hem pili hızlı tüketiyor hem de çoğu oyun desteklemiyor. Fareler için halen 1K Hz yeterli. İyi sensör, mcu, switch ise ömrünü ve farenin oyundaki hareketlerdeki istikrarını artırıyor.

Dış malzeme kalitesi için bir şey diyemem, ama 3395 sensör, Realtek MCU, 80 milyon switch ve TTC Gold tekerlek için iyi fiyat.

Kutu içeriği de iyi. Uygun fiyatlı fare arayanlar varsa bakabilir. FPS oyunları, hikaye veya genel oyunculuk için iş görür. Ayrıca içerik üreticisi kodları ile ₺1800 falan da denk gelecektir.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Asus rog pugio 2 den geçilir mi? Bir de büyük eller için uygun mu bu model hocam?

Asus rog pugio 2 den geçilir mi? Bir de büyük eller için uygun mu bu model hocam?
Pugio 2 sitede bulamadım, ama tasarımları yakın. Evet geçilebilir, sizin farenin sensörü 3335 gibi bir şey. 3395 sensör daha iyi. Kıyası aşağıda bakabilirsiniz. Kabaca FPS oynuyorsanız bence 3395 altı sensör alınmamalı. Ayrıca bu fare sizin 100 gramlık fareye göre daha hafif. Hafif fare bilek ağrılarını da azaltıyor ve alışmanız zor değil.

Yine de kabaca kıyaslarsam IPS ve ivmelenme, 180 hareketler ve duraksama gibi şeylerde size avantaj sağlayan şey. DPI, Hz oranları ise biraz RGB diye kandırılan kitleyi yolma ürünü. Halen 1K Hz ideal görüyorum, kullanılacaksa da 2-4K Hz ideal, 8K Hz gereksiz. DPI tarafında da 0-2400 arası yeterli bence daha üstü gereksiz.

2026-08-26_20-59.webp

2026-08-26_20-58.webp

Aula sc900 pro 2380e var alınır mi sence hocam
Aula'nın değiştirilebilir pili hariç, kağıt üstünde switch ömrü yüksek. Ama switch ömrünü doldurmadan başka şeyleri bozulur, yani çok önemli değil. Değiştirilebilir pil de inanın çok gereksiz. Fareler çok hızlı şarj oluyor ve o pili 1K Hz 4-5 günde bitirme imkanınız zor, azaldığında da yatarken bilgisayara bağlı bir kabloya takarsanız 1-2 saate doluyor zaten.

Ayrıca genelde farenin altında birden fazla tuş, böyle çıkarılabilir şeylerde eğer üretim kötüyse mousepad sürtünme sorunları çok gördüm.

Görsele baktığım kadarıyla onda da TTC Gold encoder var. Switch konusunda net bir şey diyemem, sitelerine baktım ama renginden anlayamadım.

Tamamen size kalmış burada, daha ucuza değiştirilebilir pili olmadan Darmoshark alabilirsiniz. Veya değiştirilebilir pil için Aula. Ama dediğim gibi gereksiz bence.

Son düzenleme:
Pugio 2 sitede bulamadım, ama tasarımları yakın. Evet geçilebilir, sizin farenin sensörü 3335 gibi bir şey. 3395 sensör daha iyi. Kıyası aşağıda bakabilirsiniz. Kabaca FPS oynuyorsanız bence 3395 altı sensör alınmamalı. Ayrıca bu fare sizin 100 gramlık fareye göre daha hafif. Hafif fare bilek ağrılarını da azaltıyor ve alışmanız zor değil.

Yine de kabaca kıyaslarsam IPS ve ivmelenme, 180 hareketler ve duraksama gibi şeylerde size avantaj sağlayan şey. DPI, Hz oranları ise biraz RGB diye kandırılan kitleyi yolma ürünü. Halen 1K Hz ideal görüyorum, kullanılacaksa da 2-4K Hz ideal, 8K Hz gereksiz. DPI tarafında da 0-2400 arası yeterli bence daha üstü gereksiz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Aula'nın değiştirilebilir pili hariç, kağıt üstünde switch ömrü yüksek. Ama switch ömrünü doldurmadan başka şeyleri bozulur, yani çok önemli değil. Değiştirilebilir pil de inanın çok gereksiz. Fareler çok hızlı şarj oluyor ve o pili 1K Hz 4-5 günde bitirme imkanınız zor, azaldığında da yatarken bilgisayara bağlı bir kabloya takarsanız 1-2 saate doluyor zaten.

Ayrıca genelde farenin altında birden fazla tuş, böyle çıkarılabilir şeylerde eğer üretim kötüyse mousepad sürtünme sorunları çok gördüm.

Görsele baktığım kadarıyla onda da TTC Gold encoder var. Switch konusunda net bir şey diyemem, sitelerine baktım ama renginden anlayamadım.

Tamamen size kalmış burada, daha ucuza değiştirilebilir pili olmadan Darmoshark alabilirsiniz. Veya değiştirilebilir pil için Aula. Ama dediğim gibi gereksiz bence.
Teşekkür ederim hocam, FPS oynamıyorum fakat hafif fare işime gelir, uzun süreler PC başındayım. Dediğiniz gibi 2khz de ideal olur. Boyut olarak da daha büyük olması benim için artı. Rog pugio 2 biraz eski bir model uzun süredir kullanıyorum, şarjı çok çabuk bitmesinden bıktım ve kablolu kullanıyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim tekrardan.

@darktower razer viper v3 mü bu darmoshark mı

@darktower razer viper v3 mü bu darmoshark mı
Pilli fareye ₺2600 vermem, vermenizi de önermem. Sadece dikey farelere veririm herhalde ki onlarda bile şarjlı ürünler var.

Darmoshark güven vermiyorsa ATK A9 PRO da alabilirsin. Sana kalmış tamamen.

Pilli fareye ₺2600 vermem, vermenizi de önermem. Sadece dikey farelere veririm herhalde ki onlarda bile şarjlı ürünler var.

pilli mi o göremedim ki onu

m3 v2 mi m3 pro bu ayunı fiyat şuan

pilli mi o göremedim ki onu

m3 v2 mi m3 pro bu ayunı fiyat şuan
MCU arasındaki ne farklar var bilmiyorum, tasarım, boyut hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Ama M3 PRO'nun encoder bilgisi yok ve switch tarafında biraz geride.

Yeşili böyle

Ekler

• WhatsApp Image 2026-0S8-26 at 10.28.05 PM.webp
    WhatsApp Image 2026-0S8-26 at 10.28.05 PM.webp
    115.7 KB · Hit: 42
  • WhatsApp Image 2026-08-26 at 10.28.0SS5 PM.webp
    WhatsApp Image 2026-08-26 at 10.28.0SS5 PM.webp
    145.4 KB · Hit: 41
  • WhatsApp Image 2026-08-26 at 10.28.S05 PM.webp
    WhatsApp Image 2026-08-26 at 10.28.S05 PM.webp