Vidor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 309
Nereden aldınız?Dün 798 liraya thermalright assassin x 120 R SE ARGB almıştım. Thermalright macuna güvendiğim için özellikle marka aldım. Bunun macunu nasıldır iyi mi?
Nereden aldınız?Dün 798 liraya thermalright assassin x 120 R SE ARGB almıştım. Thermalright macuna güvendiğim için özellikle marka aldım. Bunun macunu nasıldır iyi mi?
Konuda sorulan işlemciler için yetiyorBu tarz kule tipi sogutucular hep dikkatimi çekmiştir ve gordugumde aklıma hep aynı soru aklıma geliyor. Sadece 1 tane fan sogutma için yeterli geliyor mu? Fan 200 250 tl desek, 2 tane fanlı yapsalar hem goze hitap etse hem işlevsellik artsa hoş olmaz mı diye sorarım kendi kendime
trendyolNereden aldınız?
dün satıcı 789 liraya mı sattı yoksa sizin kendi indiriminiz mi vardı iyi fiyata almışsınız h.otrendyol
Trendyol çark geldi, Tüm ürünlere 1000/250 TL verdi. Hatta 5 dakika öncede mega kuponlar bildirimi geldi 5000/750 kaptım hemen 1 stoklu 12400f işlemciyi "bilişim burada" diye satıcıdan banka kampanyası birlikte 5525 liraya aldım. Şimdi ise kullanılmış mı gönderecek mi göndermeyecek mi onu merak ediyorum.dün satıcı 789 liraya mı sattı yoksa sizin kendi indiriminiz mi vardı iyi fiyata almışsınız h.o