cevabınız için sağ olun hocam, çok açıklayıcı oldu. siz de deneyimli bir müşteri ve kullanıcı olarak vodafone ev internetini önerir misiniz? bugün bu işi sonuçlandırmayı düşünüyorum
benim bolgemde olsaniz kesinlikle gecin derim ve tavsiyemle gecmis 3 4 arkadasim var herhangi bir sorun yasamadilar sizinde dediginiz gibi bolgeye gore degisiyor sahsen tamamen gecmeden mahalleden birine ya da komsuma sorardim
vodafone kendi altyapisini kullaniyorum suan 1000 200 ortalama 8 aydir kullaniyorum 1 kere sorun yasamadim anlasma bitince 1000 1000 paketine gecicem pingim ortalama 5 bu arada tekirdag da yasiyorum
Bulunduğum bölgede en mantıklı fiyat ve en yüksek fiber internet hızını Vodafone sağlıyor, kalitesi hakkında bir fikrim yok. Tecrübeleri olan kişiler yardımcı olursa sevinirim. Konum Ankara. Başka markaların altyapılarını da sorguladım ancak dediğim gibi en iyisi Vodafone görünüyor.
Ben de yaklaşık 6 aydır 1000 200 tarifesini kullanıyorum gayet memnunum. Kendi altyapısı olunca herhangi bir sıkıntı olmuyor. En azından ben yaşamadım. Bu arada evinizde Vodafone faturalı hat varsa onun üzerinden altyapı sorgusu yaptığınız zaman indirimli fiyat çıkıyor. Ben şuan 809tl ye kullanıyorum. Ekstra olarak çevrenizde kullanan komşularınız varsa onlara da sorabilirsiniz.
TürkNET abonesiydim fiyatı artırdıklarından dolayı aboneliğimi iptal ettim. Şimdi Vodafone'a geçeceğim inşallah fiyatlarında da anlaşırız.
Vodafone bildiğim kadarıyla Taahhüt yapıyor yıllık. Olmasa iyi olacaktı ama yapacak bir şey yok. Binadaki hızımda 100Mbps.
binadaki hızınız 100 mbps derken bunu neye dayanarak söylediniz? mesela bende turkcell ve türk telekom altyapılarını kullanan markalar 50 mbps verirken sadece vodafone 200 ve 1000 mbps verebiliyor
size vodafone 100 mü veriyor yoksa diğer markalar mı 100 veriyordu da vodafone daha iyi bir seçenek oldu?
benim bolgemde olsaniz kesinlikle gecin derim ve tavsiyemle gecmis 3 4 arkadasim var herhangi bir sorun yasamadilar sizinde dediginiz gibi bolgeye gore degisiyor sahsen tamamen gecmeden mahalleden birine ya da komsuma sorardim
Ben de yaklaşık 6 aydır 1000 200 tarifesini kullanıyorum gayet memnunum. Kendi altyapısı olunca herhangi bir sıkıntı olmuyor. En azından ben yaşamadım. Bu arada evinizde Vodafone faturalı hat varsa onun üzerinden altyapı sorgusu yaptığınız zaman indirimli fiyat çıkıyor. Ben şuan 809tl ye kullanıyorum. Ekstra olarak çevrenizde kullanan komşularınız varsa onlara da sorabilirsiniz.
binadaki hızınız 100 mbps derken bunu neye dayanarak söylediniz? mesela bende turkcell ve türk telekom altyapılarını kullanan markalar 50 mbps verirken sadece vodafone 200 ve 1000 mbps verebiliyor
size vodafone 100 mü veriyor yoksa diğer markalar mı 100 veriyordu da vodafone daha iyi bir seçenek oldu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yeni taşınacağım bir bölge olduğu için maalesef sorabileceğim kimse yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
maalesef yeni taşınacağım bir bölge olduğu için hiçbir tanıdığım kişi yok
809 TL'ye 1000 mbps çok iyiymiş hocam bana önerilen 1000 mbps için 1200 TL'ye yakın bir ücret talep ediliyor
müşteri hizmetlerine yine fiyatta bir değişiklik olur mu olmaz mı diye sorayım da eğer olmazsa mecburi şu an için 200 mbps 889 tl tercih edeceğim
vodafone hattına da sahip değiliz, oradan da indirimi kaçırdık neyse hayırlısı olsun sizin önerilerinize uyum sağlayarak ben de vodafone 200 mbps bağlatacağım.
Benimde aklımda vodafone a geçmek. Vodafone müşterisiyim ev internetim türk telekom fahiş fiyatlar istiyolar vodafone baya uyguna geliyor ama çekiniyorum.
Benimde aklımda vodafone a geçmek. Vodafone müşterisiyim ev internetim türk telekom fahiş fiyatlar istiyolar vodafone baya uyguna geliyor ama çekiniyorum.
Benim bölgemde de 200 mbps ve 1000 mbps sunuyorlar ben 200 mbps seçeceğim ve ücreti 889 TL
artıları eksileri olarak bir yardımcı olabilir misiniz? detaylı bilgi olmadan başvurmak istemiyorum açıkçası
müşteri hizmetleri, stabil alabildiğiniz hız değerleri, ping değerleri, kopma bağlantı sorunları, modem kalitesi vs vs detaylı bir şeyler söylerseniz sevinirim
Benim bulunduğum ilde Telekom fiber altyapısını kullanıyor şuana dek sorun sıkıntı yaşamadım speed teste 103 mb hız alıyorum Ping seviyeside düşük tabi bu ilden ile değişebilir müşteri temsilcisi ile uygulama veya cep üzerinden sorunsuz iletişim kurabiliyorum
Bulunduğum bölgede en mantıklı fiyat ve en yüksek fiber internet hızını Vodafone sağlıyor, kalitesi hakkında bir fikrim yok. Tecrübeleri olan kişiler yardımcı olursa sevinirim. Konum Ankara. Başka markaların altyapılarını da sorguladım ancak dediğim gibi en iyisi Vodafone görünüyor.