🔥İndirim Dell Alienware Aw2726dm 2k 240hz OLED 22.899 TL

@gencali

UW modellerde FOV arttıkça POV genişler (artar).

Ekrana bakarken çevre sarmallığı immersion denilen mevzu üst seviye oluyor.

Güncel modeller için eğer bütçen çıkmıyorsa, daha eski nesil panele sahip monitörlerden alma derim.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim.Genel oyun için düşünüyorum. Fps tarzı, BF6 gibi oyunları oynamaktan keyif alıyorum. Kavisli yada düz arasında kaldım. Konuları takip ediyordum. Sormak istedim. Bu tarz oyunlarda 27" düz monitörler ideal diye konuşuluyor. İşte sanırım biz işin biraz macerasındayız. (Kendime eleştiri.)

Üretici sizde olan model üretimini durdurdu ise karşılığı için farklı model belirliyor onu talep ediyor, örnek tanıdık birinde msi marka ips bir model yerine msi oled verdiğini biliyorum, fiyat farkı kısmını yetkili servisler yapmıyor satın aldığınız fiyat üzerinden iade ederler, bazı distribütörü olan satıcılar ücret farkı ile değişim kabul ettiği oluyor.
Şöyle ben Vatan'dan satın aldım. Monitörün her yerinde sıkışmış/ölü pikseller mevcut. Samanyolu galaksisi gibi gözüküyor monitör. Servise verdim sorun yok deyip geri verdiler. THH'ye verdim elimdeki model 2K 240Hz IPS model bu modelin stoğu yok. 2K 300Hz IPS modeli var sadece şu an bir de 2K 200Hz modeli. Acaba üstüne ekleme yapıp OLED isteyebilir miyim diye merak ettim. Daha önce G6 kullanıyordum kırıldı. Tekrar OLED almak istiyor canım.

O zamanki şartlara göre alırsın belki o zamana daha uyguna daha iyisi gelir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Curved modeller aşırı pahalı 35k dan falan baskıyor onlarda çok eski nesil.
Hocam 4070 superle 4k oled 240hz monitör alınır mı?/dell in güzel bi oled serisi var mı dell almak istiyorum nasıl monitörleri

Bilgilendirmen için teşekkür ederim.Genel oyun için düşünüyorum. Fps tarzı, BF6 gibi oyunları oynamaktan keyif alıyorum. Kavisli yada düz arasında kaldım. Konuları takip ediyordum. Sormak istedim. Bu tarz oyunlarda 27" düz monitörler ideal diye konuşuluyor. İşte sanırım biz işin biraz macerasındayız. (Kendime eleştiri.)

Monitör için 21:9 kavisli geniş ekranları daha çok seviyorum.

Ultrawide veya masa alanınız yani yer müsaitse daha iyi HDR performansı için direkt TV yönelme taraftarıyım.

Masa boyutları eğer TV için uygun değilse kurtarmıyorsa, monitör kullanımı için ölçülerinize göre kaç cm ona göre alım yaparsınız.

Monitör için 21:9 kavisli geniş ekranları daha çok seviyorum.

Ultrawide veya masa alanınız yani yer müsaitse daha iyi HDR performansı için direkt TV yönelme taraftarıyım.

Masa boyutları eğer TV için uygun değilse kurtarmıyorsa, monitör kullanımı için ölçülerinize göre kaç cm ona göre alım yaparsınız.
Masam 140x70, TV ekranı biraz büyük olmaz mı? Tavsiye ettiğiniz TV modeli ve monitör(21:9) var mı? İncelemek isterim. (PC oyuncusuyum. Konsol oynamıyorum.)

Hocam 4070 superle 4k oled 240hz monitör alınır mı?/dell in güzel bi oled serisi var mı dell almak istiyorum nasıl monitörleri
Dell in 4k 240hz lik modeli yerine MSI tercih et. Mag272up x24 gibi

Masam 140x70, TV ekranı biraz büyük olmaz mı? Tavsiye ettiğiniz TV modeli ve monitör(21:9) var mı? İncelemek isterim. (PC oyuncusuyum. Konsol oynamıyorum.)

TV için bu 70 cm derinlik az, 48" boyutu için duvara monte edip assan dahi rahat edemezsin konforlu olmayacak.

Konsol oynamadığını belirtmen bir diğer UW alman için sebeplerinden, ama bazı oyunlara kendin yine de müdahele etmen gerekiyor haberin olsun.

Doğal destek sunan oyunlar da var.

21:9 da ekran boyutuna göre abartı olmayan ideal kavise alışınca, düz ekranın yan iki taraf karşılıklı köşeleri göze daha uzak uzakta kalma olayı var

Kendi adıma düz ekranı TV boyutlarında olursa anca artık bu saatten sonra.

Son düzenleme:
Dell in 4k 240hz lik modeli yerine MSI tercih et. Mag272up x24 gibi
Valla hocam bende konu açtım geçen günlerde teknik servis mağduriyeti ile ilgili servispointin baktigi hicbir markayi almayi dusunmuyorum ya lg alcam yada Alienware AW3225QF almayi dusunuyorum sormak istedim sizede

Valla hocam bende konu açtım geçen günlerde teknik servis mağduriyeti ile ilgili servispointin baktigi hicbir markayi almayi dusunmuyorum ya lg alcam yada Alienware AW3225QF almayi dusunuyorum sormak istedim sizede
Ya da bu https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/32gx850a-b/

Son düzenleme:

Ya da bu https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/32gx850a-b/
LG alabilirsin amazonda daha uygun

Ekran kartınız nedir, 4k daha mantıklı sizin için
2K olarak xg27aqwmg var, 4k bütçeyi biraz aşıyor 32gx850a-b var
5070 ekran kartım 2k yetecektir. oled parasına çıkmayı çok istemiyorum açıkçası 15k bandında kalmak daha iyi gibime geliyor

AW3225QF/LG 32GX850A-B/Samsung Odyssey OLED G8 G81SF sizi biraz uğraştırıcam hocam ama şuan bu 3 monitorun arasinda kaldim birini alicam dedigim gibi 4070 super le kullanicam muhtemelen 1 2 seneye yukseltirim genel kullanim olarak herseyi yapiyorum pc de ne cok fps oyuncusuyum ne baska bisey genel takiliyorum hatta film dizi video izlemem oyundan daha Yukaridadir muhtemelen siz hangisini secerdiniz ve neden

AW3225QF/LG 32GX850A-B/Samsung Odyssey OLED G8 G81SF sizi biraz uğraştırıcam hocam ama şuan bu 3 monitorun arasinda kaldim birini alicam dedigim gibi 4070 super le kullanicam muhtemelen 1 2 seneye yukseltirim genel kullanim olarak herseyi yapiyorum pc de ne cok fps oyuncusuyum ne baska bisey genel takiliyorum hatta film dizi video izlemem oyundan daha Yukaridadir muhtemelen siz hangisini secerdiniz ve neden
G81SF almazdım aşırı mat kaplamaya sahip.

AW3225QF ve LG arasından daha parlak hdr deneyimi, daha az ABL, ışık altında daha iyi kontrast ve siyah derinliği, daha kolay temizlenen kaplama gibi avantajlardan dolayı LG alırdım.

G81SF almazdım aşırı mat kaplamaya sahip.

AW3225QF ve LG arasından daha parlak hdr deneyimi, daha az ABL, ışık altında daha iyi kontrast ve siyah derinliği, daha kolay temizlenen kaplama gibi avantajlardan dolayı LG alırdım.
Tesekkurler

Geri