İşlemci ryzen 7 7800x3d olacak.Bugüne kadar çok fazla anakart değiştirdim hiç birinde ağzına kadar dolu dolu kullanmadım hep ileriye dönük diye kendimi avuttum günün sonunda aradan zaman geçince bazı donanımlarin da miladi doluyor ve o ileriye dönük dediğimiz anakart ihtiyaçları karşılamaz oldu burda asil kullanacağın donanım önemli yüksek tdp li işlemci kullanacaksan zaten şart ama orta seviye bir işlemci alacaksan çokta bir manası yok ihtiyaçlarını göz önüne alarak anakart seçmen en mantıklısı olur örneğin 13 k 14k anakart lara bakıyordum şöyle düşündüm bana ne lazım en az iki adet m2 ssd rgb başlığı ve takacağım işlemciyi doyuracak watt değeri sağlıyor mu bir de vrm üstünde heatsink varmı bunlara baktım pahalı olmadanda bunları karşılayacak makul anakart lar buldum kalanını ekran kartına yatırdım yani kantimce ihtiyacına göre seçmen daha iyi diye düşünüyorum
Hocam wifi kısmına çok ihtiyacım yok Bluetooth olsa yeter wifisi var zaten bu anakartin benim sorduğum bu Fiyata değermi sizce?Eğer dandik Ryzen 5 gibi bir model içinse hayır, ama X3D için evet. Ayrıca X870 alırken Wi-Fi olmasına dikkat et!
Öneriniz varmıdır anakart olarak nedense millet hep MSI tercih edilmez diyorEğer dandik Ryzen 5 gibi bir model içinse hayır, ama X3D için evet. Ayrıca X870 alırken Wi-Fi olmasına dikkat et!
Alcam o zaman bunu 10 bine geliyor bir kaç güne alacağım başka önerdiğiniz varsa söyleyin uygun fiyatlı ona göre bir kaç güne alırımHocam yok öyle bir şey alın gitsin
Hocam bu tık aşıyor bütçemi illahi x870 olmasına gerek yok 7800x3d yi beslesin yeter
Müthiş yorumBugüne kadar çok fazla anakart değiştirdim hiç birinde ağzına kadar dolu dolu kullanmadım hep ileriye dönük diye kendimi avuttum günün sonunda aradan zaman geçince bazı donanımlarin da miladi doluyor ve o ileriye dönük dediğimiz anakart ihtiyaçları karşılamaz oldu burda asil kullanacağın donanım önemli yüksek tdp li işlemci kullanacaksan zaten şart ama orta seviye bir işlemci alacaksan çokta bir manası yok ihtiyaçlarını göz önüne alarak anakart seçmen en mantıklısı olur örneğin 13 k 14k anakart lara bakıyordum şöyle düşündüm bana ne lazım en az iki adet m2 ssd rgb başlığı ve takacağım işlemciyi doyuracak watt değeri sağlıyor mu bir de vrm üstünde heatsink varmı bunlara baktım pahalı olmadanda bunları karşılayacak makul anakart lar buldum kalanını ekran kartına yatırdım yani kantimce ihtiyacına göre seçmen daha iyi diye düşünüyorum
Doğru bu arada önerebilirecegin anakart varmıdırMüthiş yorum
Cpu nedirDoğru bu arada önerebilirecegin anakart varmıdır