Mr.Buff
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Tavsiyen var mı hocam 44 numarayaGeldi benim fav marka. Alalım
Gerçek deri ayakkabı babama hediye almıştık 2 yıldır sağlamTavsiyen var mı hocam 44 numaraya
Siyahlısı güzelmişte 45 büyük gelir bana sankiGerçek deri ayakkabı babama hediye almıştık 2 yıldır sağlam
Bende howr var daha rahatlar ama onlar bi tık daha tuzlu
Birde adidas nike a göre bir tık daha büyük almak lazım bence
Adidas nike a göre 1,5 numara büyük aldım belki de o ayakkabının kalıp dardı başka alanlar da yazarSiyahlısı güzelmişte 45 büyük gelir bana sanki
Şu griden aldım satıcı under armour 44.5 tam olur banaAdidas nike a göre 1,5 numara büyük aldım belki de o ayakkabının kalıp dardı başka alanlar da yazar
https://www.hepsiburada.com/under-armour-erkek-ua-edge-deri-gunluk-ayakkabi-p-HBCV0000CA46LB?magaza=Under Armour bu da var
en çirkinini almışsın xdŞu griden aldım satıcı under armour 44.5 tam olur bana
Harbi mi la benim hoşuma gittiydien çirkinini almışsın xd
Amazonda UA Puma Adidas grubu sürekli indirime giriyor takip etmek lazım sadeceArkadaşlar ben hiç anlamam ayakkabılardan, bu markaya bir şans vermek istiyorum hazır fiyatlar iyiyken. Benim için görünüşten ziyade rahatlık ve konfor önemli, normalde 42 giyiyorum bu markanın 42,5 veya 43üne denk geliyor sanırım yorumlardan anladığım. Bana uygun bir tane önerir misiniz? Önceki gün amazonda 42,5 numara UA infinite pro 2 vardı kaçırdım maalesef.