İnc Hesap MSI M450 Alınır mı

tark

80+
Reaksiyon skoru
6
Yeni pc toplayacam ilk parça olarak msı m450 alınır mı? 6.800e sistemi toplam 60-70kya toplucam memnun olurmuyum ssdden

okuma yazma hızları onemli diyosan biraz daha fazla cıkıp lexar nq790 gibi ssd lerde alınabilir. ama cokda onemli degil diyosan al gec msı ı. ben senin yerinde olsam almışken 1 kere alır yüksek hızlıyı alırdımda. tabi o hızlara ihtiyacın olurmu olmazmı bilmem. kullanıcı senaryosu onemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

doğru diyo ilk işlemciden başla

Yeni pc toplayacam ilk parça olarak msı m450 alınır mı? 6.800e sistemi toplam 60-70kya toplucam memnun olurmuyum ssdden
tüm parçaları ve alternatiflerini not çıkar, ona göre parçalara bütçe ayır, indirimde gördüğünü al
ssd ucuzsa alabilirsin bence
mesela
7500f-7600-9600x
b850m-k b650m-r
9060 xt 16 5060 5070
1 tb ssd (6-7k)
16-32 ram 20-25k
psu 3-5k sp750 v2 gibi
kasa 3k
soğutucu 1-2k

İşlemci yerine kasa ile başlasam nasıl olur

ilk intelmi amdmi kullancan ona gore karar ver. mesela amd ise. işlemci ve anakarta ne kadar bütce ayırabilirsin onu hesapla. atıyorum mesela 30k. 30kya en iyi hangi ikiliyi yapabilirsin onu hesapla gerisi gelir.

ilk intelmi amdmi kullancan ona gore karar ver. mesela amd ise. işlemci ve anakarta ne kadar bütce ayırabilirsin onu hesapla. atıyorum mesela 30k. 30kya en iyi hangi ikiliyi yapabilirsin onu hesapla gerisi gelir.
ben şahsen boyle yapıyom. topladığım sistemde guc kanagı ssd kasa vs hiç dusunmem ilk anakart işlemciyi. peşinde ekran kartını düşünürüm. gerisi ztn sıfır indirimle veyya ikinci el ucuza getirerek cozulur.

ilk toplam butcen ne onu hesapla. sonra genel kasanın içndeki parcalara ne kadar ayırabilirsin onu hesapla. sonra işlemci anakartı peşine ekran kartını düşün.

ben şahsen boyle yapıyom. topladığım sistemde guc kanagı ssd kasa vs hiç dusunmem ilk anakart işlemciyi. peşinde ekran kartını düşünürüm. gerisi ztn sıfır indirimle veyya ikinci el ucuza getirerek cozulur.

ilk toplam butcen ne onu hesapla. sonra genel kasanın içndeki parcalara ne kadar ayırabilirsin onu hesapla. sonra işlemci anakartı peşine ekran kartını düşün.
Kasaya 60k felan harcıcam knk aklımdada işlemci r5 7500f asus b650m r ana kartı gigabyte ın rx9060xt si var şimdi indirimde bulduklarımı toplucam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,736
Üyeler
202,704
Son üye
ibobalcinn
Geri