İşlemciEvet knk ince hesapta indirimde olandan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Napmalıyım peki
işlemciden başla diyo almayaNasıl
Önce işlemci alınır genelde ona göre diğerleri seçilir denir ama ben tam tersi yaptım aklında belli bir sistem belirle pişman olma diyr işlemci dedimNasıl
tüm parçaları ve alternatiflerini not çıkar, ona göre parçalara bütçe ayır, indirimde gördüğünü alYeni pc toplayacam ilk parça olarak msı m450 alınır mı? 6.800e sistemi toplam 60-70kya toplucam memnun olurmuyum ssdden
ben şahsen boyle yapıyom. topladığım sistemde guc kanagı ssd kasa vs hiç dusunmem ilk anakart işlemciyi. peşinde ekran kartını düşünürüm. gerisi ztn sıfır indirimle veyya ikinci el ucuza getirerek cozulur.ilk intelmi amdmi kullancan ona gore karar ver. mesela amd ise. işlemci ve anakarta ne kadar bütce ayırabilirsin onu hesapla. atıyorum mesela 30k. 30kya en iyi hangi ikiliyi yapabilirsin onu hesapla gerisi gelir.
Kasaya 60k felan harcıcam knk aklımdada işlemci r5 7500f asus b650m r ana kartı gigabyte ın rx9060xt si var şimdi indirimde bulduklarımı toplucamilk intelmi amdmi kullancan ona gore karar ver. mesela amd ise. işlemci ve anakarta ne kadar bütce ayırabilirsin onu hesapla. atıyorum mesela 30k. 30kya en iyi hangi ikiliyi yapabilirsin onu hesapla gerisi gelir.
ben şahsen boyle yapıyom. topladığım sistemde guc kanagı ssd kasa vs hiç dusunmem ilk anakart işlemciyi. peşinde ekran kartını düşünürüm. gerisi ztn sıfır indirimle veyya ikinci el ucuza getirerek cozulur.
ilk toplam butcen ne onu hesapla. sonra genel kasanın içndeki parcalara ne kadar ayırabilirsin onu hesapla. sonra işlemci anakartı peşine ekran kartını düşün.