Çözüldü✓ Asus B650e Max Gaming İyi Midir? 7800x3d İçin

hocam bende geçen ay b650 eagle almıştım pckolikten 7700 civarına sitede iptal butonu yoktu wp destekten yazdım ürünü teslim almayın bize ulaşır iade gerçekleşir dediler öyle oldu 5 iş gününde falan hesabıma yattı para
Valla hocam az önce iade talebi oluştur tuşu geldi bastım açıklama yazdım olmadı kısa sandım talep zaten oluşturulmuştur denildi bı bilgi hala almadım gelsede iade ederim zaten sorun olmaz demi zaten şuan ihtiyacım yok sistemi yavaş yavaş topluyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende geçen ay b650 eagle almıştım pckolikten 7700 civarına sitede iptal butonu yoktu wp destekten yazdım ürünü teslim almayın bize ulaşır iade gerçekleşir dediler öyle oldu 5 iş gününde falan hesabıma yattı para
Hocam birde tavsiye uzerine colorful battle ax b850m plus pro almayı düşünüyorum aynı fiyata nasıldır?

Hocam zaten Ryzen 7 7800X3D ile kullanacaksın, ne gerek var bunlara Colorful Battle-ax B650M al geç, gayet yeterli, üstüne senin işlemcin için Asus Prime B650M-R bile yeterli bence bütçeni daha iyi kullanabilirsin
B850m plus pro olurmu hocam?

Valla hocam az önce iade talebi oluştur tuşu geldi bastım açıklama yazdım olmadı kısa sandım talep zaten oluşturulmuştur denildi bı bilgi hala almadım gelsede iade ederim zaten sorun olmaz demi zaten şuan ihtiyacım yok sistemi yavaş yavaş topluyorum

Hocam birde tavsiye uzerine colorful battle ax b850m plus pro almayı düşünüyorum aynı fiyata nasıldır?

B850m plus pro olurmu hocam?
hocam ben asus msi ve gigabyttan farklı tercih etmiyorum ama sorun yaşamazsınız neden derseniz bu markaların sorunlarını çözmek çok daha kolay oluyor gerek bu forumda olsun gerek yabancı redditen falan olsun ama problem olmaz diye düşünüyorum

hocam ben asus msi ve gigabyttan farklı tercih etmiyorum ama sorun yaşamazsınız neden derseniz bu markaların sorunlarını çözmek çok daha kolay oluyor gerek bu forumda olsun gerek yabancı redditen falan olsun ama problem olmaz diye düşünüyorum
Kalite olarak nasıldır

Kalite olarak nasıldır
bilmiyorum hocam bilmediğim ürün hakkında bir şey diyemem saphire ler vardı onalarda bakabilirsiniz yeni yeni anakar sürmüşler piyasaya araştırmak lazım

Hocam iptal olmasa uğraşmaya değermi

Bide olduğum yer bayağı sıcak git gel falan
Hocam bence siz çok taktınız sizinkide gayet iyi bir model al senelerce kullan kafasına daha uygunda kaçıyor 7800x3d ile iade olur her türlü elinize ulaşmayan ürün pazartesi sorduğunuzda teslim almayın geri gönderin diyecekler muhtemelen

Bence de hocam, almışsınız artık ileriye bakın, zaten işlemciniz için gayet yeterli

Bence de hocam, almışsınız artık ileriye bakın, zaten işlemciniz için gayet yeterli
Yani kalsın diyorsunuz kusura bakmayın yeniyim hani kafamda bu aralar aşırı kötü inanın çok takıntı yapıyorum herşeyi keşke yapmasam çok özür dilerim hepinizden
Hocam bence siz çok taktınız sizinkide gayet iyi bir model al senelerce kullan kafasına daha uygunda kaçıyor 7800x3d ile iade olur her türlü elinize ulaşmayan ürün pazartesi sorduğunuzda teslim almayın geri gönderin diyecekler muhtemelen

Tamamdır hocam başka parcalara bakacağım

Valla öyle olursa iade ederim olmazsada sağlık olsun tutacağım öyle olursa

Yani kalsın diyorsunuz kusura bakmayın yeniyim hani kafamda bu aralar aşırı kötü inanın çok takıntı yapıyorum herşeyi keşke yapmasam çok özür dilerim hepinizden

Tamamdır hocam başka parcalara bakacağım

Valla öyle olursa iade ederim olmazsada sağlık olsun tutacağım öyle olursa
Tabi tabi hocam sonuçta parayı verip dandik ürün almadınız sadece farklı seçeneklerde vardı öyle düşünün

Arkadaşlar bu anakarti aldım sizce nasıl bir anakart iyi midir??
Asus B650E Max Gaming anakart, Ryzen 7 7800X3D işlemciyle gayet uyumlu ve güçlü bir kombinasyon. PCIe 5.0 desteği, DDR5 bellek uyumluluğu ve sağlam VRM yapısı sayesinde oyun performansı için uzun vadeli bir tercih olur bence (y)

Geri