- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam az önce iade talebi oluştur tuşu geldi bastım açıklama yazdım olmadı kısa sandım talep zaten oluşturulmuştur denildi bı bilgi hala almadım gelsede iade ederim zaten sorun olmaz demi zaten şuan ihtiyacım yok sistemi yavaş yavaş topluyorumhocam bende geçen ay b650 eagle almıştım pckolikten 7700 civarına sitede iptal butonu yoktu wp destekten yazdım ürünü teslim almayın bize ulaşır iade gerçekleşir dediler öyle oldu 5 iş gününde falan hesabıma yattı para
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birde tavsiye uzerine colorful battle ax b850m plus pro almayı düşünüyorum aynı fiyata nasıldır?hocam bende geçen ay b650 eagle almıştım pckolikten 7700 civarına sitede iptal butonu yoktu wp destekten yazdım ürünü teslim almayın bize ulaşır iade gerçekleşir dediler öyle oldu 5 iş gününde falan hesabıma yattı para
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B850m plus pro olurmu hocam?Hocam zaten Ryzen 7 7800X3D ile kullanacaksın, ne gerek var bunlara Colorful Battle-ax B650M al geç, gayet yeterli, üstüne senin işlemcin için Asus Prime B650M-R bile yeterli bence bütçeni daha iyi kullanabilirsin