hocam bir tık daha oyun amacıyla topladıysanız çok iyi fakat benim aradaki çekirdek farkına ihtiyacım var yoksa oyun konusunda gider 9800x3d alırdım sonuçta aynı fps'i veriyor ha biri %70 kullanımda diğeri %35 kullanımda yapıyor ama ben uzun bir süre bilgisayar derdi düşünmek istemiyorum bu yüzden birazcık şey kafasındayımBen 400watt lık 5080 astral aldım yeni. 850w psu , asus tuf b850m, ryzen 7 9700x ile kullanıyorum. Ramler bende de aynı
Bu var bir de ama world e 6 taksit yalnızca. Tomahawkı kullanan 2 arkadaşım var ben de project zero versiyonunu kullanıyorum, Edge Ti ı da kullanan arkadaşım var memnun baya.hocam bunu görememişim zaten kartın fiyatı 18.700 dü 1 veririm ama 9 yaparım bu benim için daha mantıklı olabilir dünde işlemciyi alabilme fırsatım oldu yavaş yavaş tamamlamaya gidiyoruzbakayım buna siz yinede 1 alternatif daha önerebilir misiniz her ihtimale karşı
teşekkürler hocam ayarlayabilirsem buda çıkıcak aradan sonrası çok daha kolay psu soğutucu kasaBu var bir de ama world e 6 taksit yalnızca. Tomahawkı kullanan 2 arkadaşım var ben de kullanıyorum, Edge Ti ı da kullanan arkadaşım var memnun baya.
Ben kasayı aldığınız için Project Zero olanını önermemiştim ama madem almadınız, BTF anakart desteği olan bir kasa alırsanız halihazırda kendi kullandığım şu anakartı da düşünebilirsiniz:teşekkürler hocam ayarlayabilirsem buda çıkıcak aradan sonrası çok daha kolay psu soğutucu kasa![]()
hocam rengi beyaz mıBen kasayı aldığınız için Project Zero olanını önermemiştim ama madem almadınız, BTF anakart desteği olan bir kasa alırsanız halihazırda kendi kullandığım şu anakartı da düşünebilirsiniz:
Bu anakartın bağlantı girişleri arka tarafta kalıyor, MSI MAG Pano 100R PZ ile kullanıyorum, kablolar tamamen arkada kalıyor.![]()
Nispeten evet, metalik beyaz, griye kaçıyor hafif.hocam rengi beyaz mı
hocam şimdi simsiyah kasada da sırıtır gibi :/Nispeten evet, metalik beyaz, griye kaçıyor hafif.
Siyahsa mantıklı değil tabi. Hiç bozmayın o halde.hocam şimdi simsiyah kasada da sırıtır gibi :/
hocam parçaları beyaz alabilirim hala evet derdim ama elimde devasa boyutta bir ekran kartı var bu yüzden muhtemelemen attığınızı bugün geçerim diğer kalanları da önümüzdeki ay içinde bitiririm çok yardımcı oldunuz teşekkürler anakart mevzusu beni çok geriyor çünkü ben anakartlarla çok problem yaşadımSiyahsa mantıklı değil tabi. Hiç bozmayın o halde.
Anakartla ben de baya problem yaşadığım için paraya kıyıyorum, eskiden olsa en az para harcayacağım parça olurdu da neysehocam parçaları beyaz alabilirim hala evet derdim ama elimde devasa boyutta bir ekran kartı var bu yüzden muhtemelemen attığınızı bugün geçerim diğer kalanları da önümüzdeki ay içinde bitiririm çok yardımcı oldunuz teşekkürler anakart mevzusu beni çok geriyor çünkü ben anakartlarla çok problem yaşadım
dimi hocam eskiden olsa kısmak için can atardım ama o kadar acı çektirdi ki namussuzlar bu yüzden bu kadar takıntılı oldum vallaAnakartla ben de baya problem yaşadığım için paraya kıyıyorum, eskiden olsa en az para harcayacağım parça olurdu da neyse
Rica ederim.
geçen cuma lianli o 11 vision digital(ekranlı model) incehesapta 7bin küsüre satıldı sanrım takibe alın istersenizSelamlar uzun süredir kafamda 9950x3d ve 5080 üzerine bir sistem kurma planım vardı ve geçen hafta 5080'i satın aldım diğer parçaları da zamanla alacağım ve ilk etapta seçtiğim parçalar hakkında tavsiye almak istiyorum.
İşlemci 9950x3d
Anakart msi x870e tomahawk wifi
Ekran kartı gigabyte 5080 ( alındı )
Ram Patriot 6000mhz cl30 16gb x 2adet ( alındı )
Psu Raijintek Cratos 1000w
Soğutucu Corsair Nautilus 360mm
Kasa lian li o11 vision
Kasa fanları x4 asiahorse nyota 120mm
güncellemeler yaptım şuanki hali için yorumlarınızı bekliyorum.