Ryzen 9 9950x3d RTX 5080 Sistem Tavsiye

Ben 400watt lık 5080 astral aldım yeni. 850w psu , asus tuf b850m, ryzen 7 9700x ile kullanıyorum. Ramler bende de aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

199639.webp

5070 takılıyken resmini çekmiştim.

Ben 400watt lık 5080 astral aldım yeni. 850w psu , asus tuf b850m, ryzen 7 9700x ile kullanıyorum. Ramler bende de aynı
hocam bir tık daha oyun amacıyla topladıysanız çok iyi fakat benim aradaki çekirdek farkına ihtiyacım var yoksa oyun konusunda gider 9800x3d alırdım sonuçta aynı fps'i veriyor ha biri %70 kullanımda diğeri %35 kullanımda yapıyor ama ben uzun bir süre bilgisayar derdi düşünmek istemiyorum bu yüzden birazcık şey kafasındayım

hocam bunu görememişim zaten kartın fiyatı 18.700 dü 1 veririm ama 9 yaparım bu benim için daha mantıklı olabilir dünde işlemciyi alabilme fırsatım oldu yavaş yavaş tamamlamaya gidiyoruz :D bakayım buna siz yinede 1 alternatif daha önerebilir misiniz her ihtimale karşı
Bu var bir de ama world e 6 taksit yalnızca. Tomahawkı kullanan 2 arkadaşım var ben de project zero versiyonunu kullanıyorum, Edge Ti ı da kullanan arkadaşım var memnun baya.

teşekkürler hocam ayarlayabilirsem buda çıkıcak aradan sonrası çok daha kolay psu soğutucu kasa :D

teşekkürler hocam ayarlayabilirsem buda çıkıcak aradan sonrası çok daha kolay psu soğutucu kasa :D
Ben kasayı aldığınız için Project Zero olanını önermemiştim ama madem almadınız, BTF anakart desteği olan bir kasa alırsanız halihazırda kendi kullandığım şu anakartı da düşünebilirsiniz:

Bu anakartın bağlantı girişleri arka tarafta kalıyor, MSI MAG Pano 100R PZ ile kullanıyorum, kablolar tamamen arkada kalıyor. :)

Ben kasayı aldığınız için Project Zero olanını önermemiştim ama madem almadınız, BTF anakart desteği olan bir kasa alırsanız halihazırda kendi kullandığım şu anakartı da düşünebilirsiniz:

Bu anakartın bağlantı girişleri arka tarafta kalıyor, MSI MAG Pano 100R PZ ile kullanıyorum, kablolar tamamen arkada kalıyor. :)
hocam rengi beyaz mı

Siyahsa mantıklı değil tabi. Hiç bozmayın o halde.
hocam parçaları beyaz alabilirim hala evet derdim ama elimde devasa boyutta bir ekran kartı var bu yüzden muhtemelemen attığınızı bugün geçerim diğer kalanları da önümüzdeki ay içinde bitiririm çok yardımcı oldunuz teşekkürler anakart mevzusu beni çok geriyor çünkü ben anakartlarla çok problem yaşadım

hocam parçaları beyaz alabilirim hala evet derdim ama elimde devasa boyutta bir ekran kartı var bu yüzden muhtemelemen attığınızı bugün geçerim diğer kalanları da önümüzdeki ay içinde bitiririm çok yardımcı oldunuz teşekkürler anakart mevzusu beni çok geriyor çünkü ben anakartlarla çok problem yaşadım
Anakartla ben de baya problem yaşadığım için paraya kıyıyorum, eskiden olsa en az para harcayacağım parça olurdu da neyse :D
Rica ederim.

Selamlar uzun süredir kafamda 9950x3d ve 5080 üzerine bir sistem kurma planım vardı ve geçen hafta 5080'i satın aldım diğer parçaları da zamanla alacağım ve ilk etapta seçtiğim parçalar hakkında tavsiye almak istiyorum.

İşlemci 9950x3d
Anakart msi x870e tomahawk wifi
Ekran kartı gigabyte 5080 ( alındı )
Ram Patriot 6000mhz cl30 16gb x 2adet ( alındı )
Psu Raijintek Cratos 1000w
Soğutucu Corsair Nautilus 360mm
Kasa lian li o11 vision
Kasa fanları x4 asiahorse nyota 120mm

güncellemeler yaptım şuanki hali için yorumlarınızı bekliyorum.
geçen cuma lianli o 11 vision digital(ekranlı model) incehesapta 7bin küsüre satıldı sanrım takibe alın isterseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,847
Üyeler
202,724
Son üye
kayipmezarci
Geri