Bu Avukatlardan Gına Geldi

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Motor kazası yaptığım için 3 ay çalışamadım icralık oldum bankadan büyük bir borç değil 150 200 bin falan icraya itiraz edeceğim diyorum taksit yapın 6 10 ay arası ödiyim çalışamadım diyorum kabul etmiyorhacize gelicez diyor bende öyle hacize gelmek kolay değil itiraz ettiğim anda hiç bir şey yapamazsın yasa borçluyu da koruyor dava açsan en az 1 2 yıl sürer bende o zamana kadar öderim zaten dedim 6 ay sonra peşin kapatırım o zaman dedim

Motor kazası yaptığım için 3 ay çalışamadım icralık oldum bankadan büyük bir borç değil 150 200 bin falan icraya itiraz edeceğim diyorum taksit yapın 6 10 ay arası ödiyim çalışamadım diyorum kabul etmiyorhacize gelicez diyor bende öyle hacize gelmek kolay değil itiraz ettiğim anda hiç bir şey yapamazsın yasa borçluyu da koruyor dava açsan en az 1 2 yıl sürer bende o zamana kadar öderim zaten dedim 6 ay sonra peşin kapatırım o zaman dedim
Tamamen göz korkutma, üzerinde ev araba herhangi bir taşınmaz yok ise problem yok. Eve gelip birşeyler alma dönemi bitti. Akrabalarını anneni babanı falan ararlarsa suç, baroya gidip şikayet edebiliyorsun. Aynı durum başıma gelmişti işte sürekli eve gelicez falan diyorlardı bende buyrun gelin size özel çok süper süprizlerim var dedim sitenin sadece girişine kadar gelip gitmişlerdi :geek:

Tamamen göz korkutma, üzerinde ev araba herhangi bir taşınmaz yok ise problem yok. Eve gelip birşeyler alma dönemi bitti. Akrabalarını anneni babanı falan ararlarsa suç, baroya gidip şikayet edebiliyorsun. Aynı durum başıma gelmişti işte sürekli eve gelicez falan diyorlardı bende buyrun gelin size özel çok süper süprizlerim var dedim sitenin sadece girişine kadar gelip gitmişlerdi :geek:
artık haciz olunca evden eşya götüremiyorlar mı hatırladığım kadarıyla evdeki köpeği bile götürüyorlardı habere çıkmıştı

Haciz diye bir şey yok artık. Gelse bana gelirdi. 1 milyondan fazla borcum 2 sene uyap'da kaldı. Telefonları açmayın. Ben bazen açınca "şu an yoldayız, evde misiniz? Evi haciz edeceğiz birazdan" dendiğini bile duydum.

Borca itiraz ederseniz, anında durur. Ama borcu tahsil edemediklerinde tekrar işler. Bu süreç şöyle işler:

1) Kimse evinize gelip, haciz etmez; edemez. O iş bitti.
2) Banka sicili yanar, şu anda da yanmıştır.
3) Hesap bloke konur. Sigortalı çalışırsanız maaşınızın %25'i borca otomatik gider.
4) Bu süreçte yakın, eş, dost banka hesaplarını kullanmanız gerek.
5) Borç 2 sene sonunda varlık şirketine devir eder. Varlık şirketi borcu anapara üzerinden satın alır. Senin borcun 200 bin anapara ise; buna 30 bin falan öder; senden de 200 almaya çalışır ama 100'e tamam olur ve bunu 6-12 taksit bile yapar. Ama bu 2 sene elbette gergin geçer.

Eğer hayatta ödeyemem, durumum imkanım yok diyorsanız; kesinlikle telefona bir spam uygulaması kurun ve bilmediğiniz hiçbir no'yu açmayın.

Süreç üstte anlattığım gibi işler.

Haciz diye bir şey yok artık. Gelse bana gelirdi. 1 milyondan fazla borcum 2 sene uyap'da kaldı. Telefonları açmayın. Ben bazen açınca "şu an yoldayız, evde misiniz? Evi haciz edeceğiz birazdan" dendiğini bile duydum.

Borca itiraz ederseniz, anında durur. Ama borcu tahsil edemediklerinde tekrar işler. Bu süreç şöyle işler:

1) Kimse evinize gelip, haciz etmez; edemez. O iş bitti.
2) Banka sicili yanar, şu anda da yanmıştır.
3) Hesap bloke konur. Sigortalı çalışırsanız maaşınızın %25'i borca otomatik gider.
4) Bu süreçte yakın, eş, dost banka hesaplarını kullanmanız gerek.
5) Borç 2 sene sonunda varlık şirketine devir eder. Varlık şirketi borcu anapara üzerinden satın alır. Senin borcun 200 bin anapara ise; buna 30 bin falan öder; senden de 200 almaya çalışır ama 100'e tamam olur ve bunu 6-12 taksit bile yapar. Ama bu 2 sene elbette gergin geçer.

Eğer hayatta ödeyemem, durumum imkanım yok diyorsanız; kesinlikle telefona bir spam uygulaması kurun ve bilmediğiniz hiçbir no'yu açmayın.

Süreç üstte anlattığım gibi işler.
Kasıtlı borç takanlar ve işin dalaveresini kovalayanlar kadar ucuz çok az insan var. Dolandırıcılardan hiçbir farkları yok. O para dolaylı yoldan bu ülkeden çıkıyor. Bir ton kul hakkı var. Konu sahibi için demiyorum bunu o zaten taksitli borcunu ödeyeceğini belirtmiş. Güncel olarak bir tane insan bile diyemeyeceğim biriyle muhattap oluyoruzda, mecburi olarak. Bu kadar ucuz çok az insan tanımışımdır. Ne insanların mağduriyetini tanıyorlar, ne haram ne kul hakkı biliyorlar. 2 kuruş para için yapmayacakları hareket yok. En kötü tarafı erkekte değil...

Kasıtlı borç takanlar ve işin dalaveresini kovalayanlar kadar ucuz çok az insan var. Dolandırıcılardan hiçbir farkları yok. O para dolaylı yoldan bu ülkeden çıkıyor. Bir ton kul hakkı var. Konu sahibi için demiyorum bunu o zaten taksitli borcunu ödeyeceğini belirtmiş. Güncel olarak bir tane insan bile diyemeyeceğim biriyle muhattap oluyoruzda, mecburi olarak. Bu kadar ucuz çok az insan tanımışımdır. Ne insanların mağduriyetini tanıyorlar, ne haram ne kul hakkı biliyorlar. 2 kuruş para için yapmayacakları hareket yok.
O para senden falan çıkmıyor canım. Özel arap şirketine borç; devletine değil. Beni alıntılayıp bana laf ediyorsan; hayatında yaşamadığın olaylar sonucunda başıma gelen, elim bağlı bir süreçti. Bunun da sana açıklamasını yapacak değilim.

Başka yerde etik kas. Dişin geçmez bana. Bu kadar umrundaysan arapcıklarının para kazanaması, ben o borcumu kapattım oldu bayağı; çakayım sana bi' suudi arabistan uçak bileti.

O para senden falan çıkmıyor canım. Özel arap şirketine borç; devletine değil. Beni alıntılayıp bana laf ediyorsan; hayatında yaşamadığın olaylar sonucunda başıma gelen, elim bağlı bir süreçti. Bunun da sana açıklamasını yapacak değilim.

Başka yerde etik kas. Dişin geçmez bana.
Sezarın hakkı sezara diyeceğimde bilmeyecek kadar eğitim düzeyin zayıf belliki. Hatta o kadar zayıfki yazdığımı bile okuyup anlayamamışsın. Az kitap oku faydasını görürsün.

Sezarın hakkı sezara diyeceğimde bilmeyecek kadar eğitim düzeyin zayıf belliki. Hatta o kadar zayıfki yazdığımı bile okuyup anlayamamışsın. Az kitap oku faydasını görürsün.
Demek istediğini anlatacak kadar Türkçesi olmayan sensin. Yazdığın mesajın başı ve sonu apayrı. Yazarlığının düşük olması benim sorunum değil. Niyetini bilmem. Cümlelerin bozuk.

Kitap okuma tavsiyeni de kendine sakla. Son okuduğun kitap spiderwick günceleri falandır, burada yine etik kasıp; üstünlük taslıyosun.

Demek istediğini anlatacak kadar Türkçesi olmayan sensin. Yazdığın mesajın başı ve sonu apayrı. Yazarlığının düşük olması benim sorunum değil. Niyetini bilmem. Cümlelerin bozuk.
Arap şirketi yazarak borç takabileceğini normalleştiren bomboş cahil bir ırkçısın. Boş muhabbet yapma. Anlayan için gayet basit kurdum cümleyi, ben gayet rahat okuyup anlıyorum. Ağzın köpürerek okuduysan o senin problemin. Delikanlı adam borcuna sadıktır. Dalavere yapıyorsan Cehennemde zebaniler kazanını karıştırırken baharat serpiyorsun sadece haberin yok. Gerçi sen onada inanmıyorsundur asi çocuk seni.

Son düzenleme:
Arap şirketi yazarak borç takabileceğini normalleştiren bomboş cahil bir ırkçısın. Boş muhabbet yapma. Anlayan için gayet basit kurdum cümleyi, ben gayet rahat okuyup anlıyorum. Ağzın köpürerek okuduysan o senin problemin. Delikanlı adam borcuna sadıktır. Cehennemde zebaniler kazanını karıştırırken baharat serpiyorsun haberin yok. Gerçi sen onada inanmıyorsundur asi çocuk seni.
Bak işte, mağdura yapıştırdın hemen olayı manipüle etmeye başladın. "Arap diye borç takabileceğini sanan". Hayır canımın içi cahil olduğunu bile bilmeyen güzel performatif kardeşim; ben "bizden çıkıyor" demene cevap verdim sadece. Çıkmıyor.

Delikanlı adam borcuna sadıktır. Bak sen ya. Sen ne büyük, ne farklı, ne borcuna sadık birisisin. Ya konudaki adamı geçtim. Ben AI devrimi sebebiyle 200 küsür kazanırken, 4 ay işsiz gezmek zorunda kalmış biriydim. Üstüne yurtdışı girince; birikti de birikti. Sana mı kaldı delikanlılık? Sana mı kaldı ahkamını kesmek.

Allasen, rezil etme kendini. Uzaklaş. En erkek sensin, en delikanlı sensin kardeşim. 2026 Türkiyesinde beyaz yaka iş alanı %80 daralmışken, herkes patır patır borçlu olurken şu mesajı yazmak; arap savunucu olman falan; senin de bağlı olduğun o tarikata gelir polis yakında.

Hadi ya. Parçlattırma burada kendini bana.

Bak işte, mağdura yapıştırdın hemen olayı manipüle etmeye başladın. "Arap diye borç takabileceğini sanan". Hayır canımın içi cahil olduğunu bile bilmeyen güzel performatif kardeşim; ben "bizden çıkıyor" demene cevap verdim sadece. Çıkmıyor.

Delikanlı adam borcuna sadıktır. Bak sen ya. Sen ne büyük, ne farklı, ne borcuna sadık birisisin. Ya konudaki adamı geçtim. Ben AI devrimi sebebiyle 200 küsür kazanırken, 4 ay işsiz gezmek zorunda kalmış biriydim. Üstüne yurtdışı girince; birikti de birikti. Sana mı kaldı delikanlılık? Sana mı kaldı ahkamını kesmek.

Allasen, rezil etme kendini. Uzaklaş. En erkek sensin, en delikanlı sensin kardeşim. 2026 Türkiyesinde beyaz yaka iş alanı %80 daralmışken, herkes patır patır borçlu olurken şu mesajı yazmak; arap savunucu olman falan; senin de bağlı olduğun o tarikata gelir polis yakında.

Hadi ya. Parçlattırma burada kendini bana.
100.000KM öteden kumaşın belli. Sana yazmadığım şeyi üstüne aldın direk, demekki aynısını yapmışsında nasıl zoruna gittiyse. Nefsin delirdi bir anda ağzın köpürmeye başladı. Vakit israfısın. Müslüman karşıtlığına devam et asi çocuk seni. En aydın sensin.

100.000KM öteden kumaşın belli. Sana yazmadığım şeyi üstüne aldın direk, demekki aynısını yapmışsında nasıl zoruna gittiyse. Nefsin delirdi bir anda ağzın köpürmeye başladı. Vakit israfısın.
Ya hadi, kıvırma. Üstte yazdığın delikanlı adam borcuna sağdıktır tipi obalı cümlenden, borç bizden çıkıyor demenden falan belli demek istediğin. Kıvırmadan git hadi. Sildir mesajlarını, rezil olma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,241
Üyeler
202,834
Son üye
fbalaban790
Geri