Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldim kulaklıktan cızırtı falan geliyo sesini de begenmedim iade etcem

@shyNNN
Sıfır fiyatı sanki bu

O ilk ay öyle ona sorun yok ama sonra sıkıntı çıkarıyorlar bana 1 yıl içerisinde iade alırız sorun olmaz dediler ve bunu 7 ayrı müşteri hizmeti dedi şimdi bir biz destek vermiyoruz diyor teknik servisle iletişime geçin diyor diğeri rapor lazım diyor bunları da sordum herhangi bir şey istenir mi hayır bizle iletişime geçip iade başlatmanız yeterli diyorlardı

Msi 5070 trio 30k ya aldım şimdi iade etsem aynısını 48k dan alabiliyorum sıfırını neden kendimi bu kadar zarara sokayım ki 2 elde de satabilirim ki 30k ya direk alınıyor bu model ki benim iademi alsalar da depodan tekrar satacaklar fiyatı güncelleyip burada tek zararlı ben oluyorum

80 derece oluyor msi trio için fazla kasada 3x140 2x120 içe 2x140 1x120 dışa fan var içerde gram sıcak hava birikmiyor kasa camı ılık oda 22 derece falan 3070 ti asus tuf vardı o bu sıcaklıklara çıkınca servise gönderdim servis direk blok fan termal pad macun herşeyi değiştirip gönderdi 3000 serisi çok ısın bi seriydi hele 3070ti 3080 3090 gibi modeller ama 5070 trio bu kadar ısınması saçma
Amazon’da yakın zamanda politika değişmiş olabilir ben de bir ürün için fiyat eşitlemesi (hediye kuponu) isterken yaşadım. 10 müşteri temsilcisine bağlandım 10u da amazon depoda yardımcı olamıyoruz bu konuda dedi, 11.si yardımcı oldu, neden böyle daha önce hemen hediye kuponu tanımadınız şu anda neden olmuyor diye sormuştum reddeden müşteri temsilcilerinden birine, o da yakın zamanda politikamız değişti dedi, aynı 1 yıl içinde sorunlu ürün iade konusunda da monitörüm git gel yapiyordu onun için ulaşmıştım müşteri temsilcisi servise yollarız rapor isteriz gibi bir konuşma yaptı vazgeçtim kapattım, halbuki alırken 1 yıl sorun olursa iade alıyoruz diye demişlerdi 5-6 ay önce. bir değişiklik var gibi amazon’da yavaş yavaş anlarız.

9974 TL

1788186905131.webp

1788186920203.webp

Depodan teknolojik ne aldıysam %90 ı ya arızalı ya da önceki sahibi Amazon’u dolandırmaya çalışmış iade ile parça calmış sahte ürün koymuş vs. Güzel fark yoksa bakmıyom artık. Bence 1.5k farka değmez
Ben ekran kartı aldım 9070xt sorunsuz kullanıyorum. Sadece kutuda deforme vardı. Şans işi sanırım ama ne kaybedersiniz ki en kötü iade edersiniz. 1.5 2 diye diye devasa farklar ortaya çıkıyo hocam riske girip girmemek size kalmış

1788187410512.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1788187488772.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,733
Üyeler
202,702
Son üye
everon07