Fahiş Fiyatlar......

|24730|

80+
Reaksiyon skoru
97
Dell Alienware AW2725D’nin normal fiyatı 26-27 bin TL bandındaydı. Ama bizim minik zeki Ebrar Bilgisayarcığımız, bunu yaklaşık 30 bin TL bandındaki ASUS ROG Strix XG27AQWMG ve ASUS ROG Strix OLED XG27ACDMS ile aynı fiyata satabileceklerini sanıyor. Türkiye yine şaşırtmıyor.😾🐱😾

1788203339386.webp

Bizim ülkeyi adam edecek tokatçı bir lider lazım sesini çıkarana tokat atacak gerçekten vatanını seven bir lider anca öyle düzelir bu devran

hocam ama öyle deme o parayı sonuna kadar hak ediyor sonuçta renklerin en iç değerlerine kadar gösterecek bi teknolojiye sahip süper bi monitör bu öyle böyle göstermiyor renkleri inanılmaz bi monitör ben böyle renk görmedim (bide 5 ms olması avantajlı 1ms falan olsa bi yerlerimiz kalkar böyle dengeleniyor)

hocam ama öyle deme o parayı sonuna kadar hak ediyor sonuçta renklerin en iç değerlerine kadar gösterecek bi teknolojiye sahip süper bi monitör bu öyle böyle göstermiyor renkleri inanılmaz bi monitör ben böyle renk görmedim (bide 5 ms olması avantajlı 1ms falan olsa bi yerlerimiz kalkar böyle dengeleniyor)
özellikle fiyata dikkat çektim ayrıca çok daha iyi kalitede monitörler alınıyor o fiyata belki 2 3 tane

Geri