Yardım Yurtdışında Olsam Bile Oyunlarda Nasıl TL ile Ödeme Yaparım?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,082
Arkadaşlar bu soru sizlere garip gelebilir...
Play store'da oyun içi fiyatlandırmalar bulunan ülkenin kuruna göre yapılır gibi bir ibare belirtilmiş...

Şuan yurtdışındayım ve bulunduğum bölgede normalin üzerinde bir fiyatlara sahip ve $ olarak ödeniyor.
Aktif olarak oynadığım 2 oyun var (Clash Royale + Fc Mobile) ve çok sık olmasa da bazen satınalımlar yapıyorum...

Clash Royale'de TL ile ödeme yapabilirken FC Mobile'de ödemeyi tamamen $ olarak yapmak zorunda kalıyorum.
Bu durum oyun geliştirici firmanın yaptığı bir durum mudur yoksa Google Play'in midir diye çok merak ediyorum...

Arkadaşlar bu soru sizlere garip gelebilir...
Play store'da oyun içi fiyatlandırmalar bulunan ülkenin kuruna göre yapılır gibi bir ibare belirtilmiş...

Şuan yurtdışındayım ve bulunduğum bölgede normalin üzerinde bir fiyatlara sahip ve $ olarak ödeniyor.
Aktif olarak oynadığım 2 oyun var (Clash Royale + Fc Mobile) ve çok sık olmasa da bazen satınalımlar yapıyorum...

Clash Royale'de TL ile ödeme yapabilirken FC Mobile'de ödemeyi tamamen $ olarak yapmak zorunda kalıyorum.
Bu durum oyun geliştirici firmanın yaptığı bir durum mudur yoksa Google Play'in midir diye çok merak ediyorum...
TL ye geçir kart ekle al bu kadar kod kullanmaya kalkarsan kullanamazsın.

TL ye geçir kart ekle al bu kadar kod kullanmaya kalkarsan kullanamazsın.
Hocam bulunduğun ülkeyi otomatik olarak algılıyor zaten konum bilgisinden...
TL ekleme olmuyor dolayısıyla ve kod lafını hiç kullanmadım konu da...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parayı baba yolla hesabı da ver ben alırım senin için
Hocam eyvallah :kekw:
Onu yaptırabileceğim aile ferdim var fakat sorun şu konum bilgisini otomatik olarak algılıyor ve dediğiniz taktik yapılamaz duruma geliyor.

VPN ile yapabilirsin ama VPN e bağlanmadan once play store uygulama verilerini silmen lazım

Parayı baba yolla hesabı da ver ben alırım senin için
aklıma eski capslerden biri geldi :kekw:

Abi ben kendime başka bir dolandırıcı bulurum mu öyle bir şeydi tabii maksadım dolandırıcısın demek değil orası ayrı konu makara geçtiğinin farkındayım :kekw: (yoksa ciddi miydin!? o.O2)

VPN ile yapabilirsin ama VPN e bağlanmadan once play store uygulama verilerini silmen lazım
Verileri silmeden denemiştim olmamıştı...

Play store verilerini nereden temizlerim hocam?
Bu arada Turkey VPN kullanmıştım doğru mu yaptım?

Abi ben kendime başka bir dolandırıcı bulurum mu öyle bir şeydi tabii maksadım dolandırıcısın demek değil orası ayrı konu makara geçtiğinin farkındayım :kekw: (yoksa ciddi miydin!? o.O2)

Makaraydı da yani başkasının 300 500 lirasında gözümüz yok zengin etmeyecek beni güveniyosan yardım da ederim

Makaraydı da yani başkasının 300 500 lirasında gözümüz yok zengin etmeyecek beni güveniyosan yardım da ederim
makara olduğunu biliyorum hacım sorun yok :kedi:
dediğim gibi maalesef olmayacak çünkü direkt olarak konum değişeceği için değişen bir cacık yok...
yukardaki arkadaşımızın dediğini deneyeceğim

Uygulamaya basılı tutunca oradan uygulama bilgisine falan girip önbelleği uygulama verilerini sil diyebilirsin

Hocam bulunduğun ülkeyi otomatik olarak algılıyor zaten konum bilgisinden...
TL ekleme olmuyor dolayısıyla ve kod lafını hiç kullanmadım konu da...

Hocam eyvallah :kekw:
Onu yaptırabileceğim aile ferdim var fakat sorun şu konum bilgisini otomatik olarak algılıyor ve dediğiniz taktik yapılamaz duruma geliyor.
Direkt olarak Google Pay sayfasına girip değiştirebilirsiniz hocam. Ben öyle yapıyorum yok vpn vs kullanmıyorum. Direkt olark Google Paye gidip tüm aktif ödeme profillerini silip istediğim ülkenin adresini konumunu vs yazıp öyle hallediyorum.

Direkt olarak Google Pay sayfasına girip değiştirebilirsiniz hocam. Ben öyle yapıyorum yok vpn vs kullanmıyorum. Direkt olark Google Paye gidip tüm aktif ödeme profillerini silip istediğim ülkenin adresini konumunu vs yazıp öyle hallediyorum.
hocam evet yapılıyor ama almak istediğim ürünü alamıyorum çünkü hata veriyor ödeme hatası veriyor o şekilde...

Geri