Çözüldü✓ 8 Bin Liraya Monitör Önerisi

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,743
Bütçe
8000
Selamun aleyküm dostlar benim elimde 8 bin tl var ve kendime monitör araştiriyordum bir kaç model buldum ama türkiye satislarinda sorun olanlar var ben genelde hikayeli oynuyorum 144hz ustu bana gereksiz olur pivot olsa tatli olur ama onemli olan bana goruntu kalitesi hani ips veya ustu iste oled miniled falan olsa guzel olur
Benim normalde aklimdaki monitor bu
aoc q27g3xmn

Selamun aleyküm dostlar benim elimde 8 bin tl var ve kendime monitör araştiriyordum bir kaç model buldum ama türkiye satislarinda sorun olanlar var ben genelde hikayeli oynuyorum 144hz ustu bana gereksiz olur pivot olsa tatli olur ama onemli olan bana goruntu kalitesi hani ips veya ustu iste oled miniled falan olsa guzel olur
Benim normalde aklimdaki monitor bu
aoc q27g3xmn
bence 2.3 k daha koy 2 k bir monitör al 10-12 civarlarına 2 k güzel monitörler var

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
MSI MAG 27CQ6PF 27" 0.5 ms 2K Curved 180 Hz

Zorlamaya gerek yok hem q27g42xne kontrast ve glow olmaması yönüyle daha iyi
Peki aoc q27g42xne ile aoc q27g3xmn arasinda hangisi daha iyi q27g3xmn modelini yurt disindan getirebilirim belki ama ugrasmaya deger mi yoksa diger model beni keser mi ben film gibi gormek istiyorum
Bide bu modelleri boyle vatan gibi teknosa gibi sergileyen gorebilcegimiz bildiginiz bi yer var mi?

Peki aoc q27g42xne ile aoc q27g3xmn arasinda hangisi daha iyi q27g3xmn modelini yurt disindan getirebilirim belki ama ugrasmaya deger mi yoksa diger model beni keser mi ben film gibi gormek istiyorum
Bide bu modelleri boyle vatan gibi teknosa gibi sergileyen gorebilcegimiz bildiginiz bi yer var mi?
Black smearing ve ghosting varmış bu modelde önermem

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,931
Üyeler
202,739
Son üye
KillZone QQ