Kaç aydır sende bende düşünüyom cs2 ses kasması kötü dedilerSteelSeries nova 3x kullanıyorum memnunum kağıt üzerinde razer den düşük ama işte pratiğe gelince işler değişiyor özellikle bağlantı konusunda 1 defa beni üzmedi
Ekolayzir ayarların nedir bide kulaklık menteşe gıcırdama varmış bide kulak yastıkları acıtıyormu derinliği azNerden baksa 7 8 aydır kullanıyorum Pen cs oynamıyorum pubg için kullanıyorum düşüncem kötü değil
2 saat sonra acıtıyormu sığ diyorlar nova seriyeEkolayzer ayarları baya fazla özellikle bir çok oyunun hazır ayarı var ben pubg için hazır olanı kullanıyorum çok fazla detaya girmedim yastıklar 2 3 saat sonra kendini hissettirmeye başlıyor buda normal sanırım şu anlık bir menteşe gicirtisi yok.
Razer uygulaması ekolazyır yapıcan kalıcı silicen uygulamayla birlikde kullanmıcan bug var uygulamasındaBu kulaklık ile çok az bir zaman geçirdim şunu net söylüyorum kaliteli gözüken ama asla öyle olmayan bir marka aldığımın 2. Günü bağlantıyı kesti günlerce araştırma yaptım yurt dışı sayfalarda gezdim günlerce değişik ayarlar yaptım yıllardır pc kullanırım görmediğim yerlerde ayarlarla muhatap oldum ama olmadı benim gibi çok mağdur var hemen iade ettim sonrasında SteelSeries aldım bu işi hakkıyla yapan bir marka bir tane sorun yaşamadım özellikle yazılım konusunda çok iyiler arayüz lerini sevmedim ama her ay güncelleme ile destekliyorlar.
Uygulamayı kullanmadiktan sonra kulaklığın bir anlamı kalmıyor herhangi bir kulaklık alıp kullanmakla aynı oluyorRazer uygulaması ekolazyır yapıcan kalıcı silicen uygulamayla birlikde kullanmıcan bug var uygulamasında