🔥İndirim Razer Blackshark V3 X Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz 5.499 TL

o değilde bu neden kadın giyim kategorisi altında :D

1788135630111.webp

V3 serisi orta serisi iyi x modeli bi tık kötü ama menteşe sorunu v3 serisinde yok diye biliyorum sadece v2 pro 2023 var

Nerden baksa 7 8 aydır kullanıyorum Pen cs oynamıyorum pubg için kullanıyorum düşüncem kötü değil

Ekolayzer ayarları baya fazla özellikle bir çok oyunun hazır ayarı var ben pubg için hazır olanı kullanıyorum çok fazla detaya girmedim yastıklar 2 3 saat sonra kendini hissettirmeye başlıyor buda normal sanırım şu anlık bir menteşe gicirtisi yok.

Ekolayzer ayarları baya fazla özellikle bir çok oyunun hazır ayarı var ben pubg için hazır olanı kullanıyorum çok fazla detaya girmedim yastıklar 2 3 saat sonra kendini hissettirmeye başlıyor buda normal sanırım şu anlık bir menteşe gicirtisi yok.
2 saat sonra acıtıyormu sığ diyorlar nova seriye

Bu kulaklık ile çok az bir zaman geçirdim şunu net söylüyorum kaliteli gözüken ama asla öyle olmayan bir marka aldığımın 2. Günü bağlantıyı kesti günlerce araştırma yaptım yurt dışı sayfalarda gezdim günlerce değişik ayarlar yaptım yıllardır pc kullanırım görmediğim yerlerde ayarlarla muhatap oldum ama olmadı benim gibi çok mağdur var hemen iade ettim sonrasında SteelSeries aldım bu işi hakkıyla yapan bir marka bir tane sorun yaşamadım özellikle yazılım konusunda çok iyiler arayüz lerini sevmedim ama her ay güncelleme ile destekliyorlar.
Razer uygulaması ekolazyır yapıcan kalıcı silicen uygulamayla birlikde kullanmıcan bug var uygulamasında

Geri