🔥İndirim Gaming Gen 3000 TL Üzerine %10 İndirim (1000 TL'ye Kadar) (İyzico)

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,693
Eski iyzico indirimleri tadını vermiyor tabii ama soğutucu alacaklar veya alışveriş yapma planı olanların haberi olsun.
3000 lira üzerine %10 geri iade alıyorsunuz. Maksimum 1000 liraya kadar iade alabilirsiniz.
Şartları aşağıya bıraktım okumadan almayın, önceden iyzico hesabı açmış olan değerlendirsin. Yeni açacaksanız bence uğraşmaya değmez :D

Son düzenleme:
Eski iyzico indirimleri tadını vermiyor tabii ama soğutucu alacaklar veya alışveriş yapma planı olanların haberi olsun.
3000 lira üzerine %10 geri iade alıyorsunuz. Maksimum 1000 liraya kadar iade alabilirsiniz.
Şartları aşağıya bıraktım, önceden iyzico hesabı açmış olan değerlendirsin. Yeni açacaksanız bence uğraşmaya değmez :D

600TL'ye phantom spirit aldığım dönemler

Şartları aşağıya bıraktım, önceden iyzico hesabı açmış olan değerlendirsin. Yeni açacaksanız bence uğraşmaya değmez :D

O zamanlar PC bedava gibi biseydi ya 😃

10000tl ye 1000tl kazandırıyor Ram vb şeyler ucuz olsa kullanılırdı da GG çok da ucuz sayılmaz.

parolapara zamanları
Ne zamanlardı be, ssd'ler soğutucular havada uçuyordu. İmzada ki kule tipini 700-800 liraya mı ne almıştım. Millet 1000 liralara 1 tb ssd'leri ceplemişti :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10000tl ye 1000tl kazandırıyor Ram vb şeyler ucuz olsa kullanılırdı da GG çok da ucuz sayılmaz.
thermalright soğutucularda iş görür

parolapara zamanları
600TL'ye phantom spirit aldığım dönemler

Ne zamanlardı be, ssd'ler soğutucular havada uçuyordu. İmzada ki kule tipini 700-800 liraya mı ne almıştım. Millet 1000 liralara 1 tb ssd'leri ceplemişti :kekw:

thermalright soğutucularda iş görür

Bitti diye üzülme, yaşandı diye sevin.

Klavye alacaktım belki isime yarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,693