yolyordam35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,410
a37 8/256 ya güzel alternatif.
Evet dengi redmi 15 pro diyebilirizBy cihaz redmi herhangi bi haz sanırım 15 pro mu ne onla aynı değilmi genelde öyle yapıyorlar
By cihaz redmi herhangi bi haz sanırım 15 pro mu ne onla aynı değilmi genelde öyle yapıyorlar
Pro+ ile neredeyse aynı sadece ana kamerası daha düşük.By cihaz redmi herhangi bi haz sanırım 15 pro mu ne onla aynı değilmi genelde öyle yapıyorlar
3a kampanyası da bitti hocam 19999 a gidiyordu. bu bitince evofonedaki superfırsat kodu vardı az önce bir arkadaşa alacaktım bitmiş o da. dün çalışıyordu. 22500 e aldık pazaramadanm 8 pro 8 256 almak için 20 bin tl yeni ayırdım stok bitmiş bahsız bedeviyi ..... , nothing phone 3 a alacaz bu gidişle
artık ucuz değil hocam hiç. Poco artık normal bir marka oldu.Geçen yakınımda gördüm, çok berbat bir telefon, ekranı berbat, hassasiyeti filan o kadar kötü ki anlatamam. Bende MI 9T pro var, buna 5 çeker.
Hayatımda kullanmayacağım tek marka olabilir poco. Poco F7 Ultra bile test ettim, o da aynı. Ekranların farklı bunların, sanırım kalitesi düşük, ekrandan kısıp işlemciye pile vs veriyorlar fiyatı o yüzden ucuz.
valla ben 3 gün daha beklicem m 8 pro stok eklerlerse direk alıcam , olmazsa istanbul evofone de çalışan arkadaşım var onun üzerinden alıp 20 bin tl ye alabiliyorum , çalışan indirimi çok iyi bir şey ama 3 a da şarj aleti yok diyorlar ben anlamadım nothing ne istiyor tek kamerası iyi3a kampanyası da bitti hocam 19999 a gidiyordu. bu bitince evofonedaki superfırsat kodu vardı az önce bir arkadaşa alacaktım bitmiş o da. dün çalışıyordu. 22500 e aldık pazaramadan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
artık ucuz değil hocam hiç. Poco artık normal bir marka oldu.
valla ben 3 gün daha beklicem m 8 pro stok eklerlerse direk alıcam , olmazsa istanbul evofone de çalışan arkadaşım var onun üzerinden alıp 20 bin tl ye alabiliyorum , çalışan indirimi çok iyi bir şey
geçen haftada stok kapatmışlardı bu hafta eklediler , olmadı nothing alacaz yapacak bir şey yok , redmi note 17 gelmeden gelsin de stok yoksa m 8 pro da 40 k dan başlar gibi geliyorvalla m8 pro eski model bir daha geleceğini zannetmem.