Ekrana goruntu gelmiyor

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
Herturlu seyi denedim ekrana goruntu gelmiyo ramleri silgi ile sildim yine gelmiyo gpuyuda silgi ile sildim gelmiyor pcyi kapatmadan once rainbow six siege girdim oyun ayarlari 600x800 mus neyse oynayasim kacti alt f4 attim sonra masaustu oyun kapandigi halde 600x800 kaldi duzeltemedim goruntu ayarlarindan bende kapat ac duzelir mantigi ile kapattim simdi ekran gelmiyo pc acildiginda windows ile dc basliyo pc acildi otomatikmen dc girdi arkadaslarima sesim gidiyo geliyo ama ekranda goruntu yok cozunurlukle alakali galiba ama oc acilmadan nasil duzeltecegim

Herturlu seyi denedim ekrana goruntu gelmiyo ramleri silgi ile sildim yine gelmiyo gpuyuda silgi ile sildim gelmiyor pcyi kapatmadan once rainbow six siege girdim oyun ayarlari 600x800 mus neyse oynayasim kacti alt f4 attim sonra masaustu oyun kapandigi halde 600x800 kaldi duzeltemedim goruntu ayarlarindan bende kapat ac duzelir mantigi ile kapattim simdi ekran gelmiyo PC acildiginda windows ile dc basliyo PC acildi otomatikmen dc girdi arkadaslarima sesim gidiyo geliyo ama ekranda goruntu yok cozunurlukle alakali galiba ama oc acilmadan nasil duzeltecegim
Bilgisayarinizi hdmi ile tv ye bağlayın oradan deneyin.

Pc yi guvenli modda çalistirma şansınız varmı varsa öyle deneyin buyuk ihtimalle goruntu gelecektir
Windows logosu gelmeden f8 tuşuna basmanız lazim windows gelmiyorsa ekrana

Son düzenleme:
Bosta ram slotu varsa ramin slotunu değistirmeyi deneyin buyuk ihtimalle denemişsinizdir birde sorun ekran kartindanda olabilir başka bir pc ye takip deneyin en azindan sorunun kaynagini ogrenirsiniz
Ama bence sorun ram kaynaklı olabilir

Bios pilini çıkarıp takar mısın
Yaptim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bosta ram slotu varsa ramin slotunu değistirmeyi deneyin buyuk ihtimalle denemişsinizdir birde sorun ekran kartindanda olabilir başka bir PC ye takip deneyin en azindan sorunun kaynagini ogrenirsiniz
Ama bence sorun ram kaynaklı olabilir
Ramleride cikardim silgi ile sildim

Ayni slota mı taktın veya 1den fazla ram varsa sistemde tek tek denemen lazim her rami her slotda deneyerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,829
Üyeler
195,472
Son üye
vuexu
Geri