Bumbastik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 726
Bayadir sepetimdeydi. Hespiburada birikmiş bakiyeyle 4600 tl ye falan aldım. 1080p parasına 2k. 120hz olduğunu varsaymazsak
iyi değil 120 hz mi kaldı kanka bu devirde
Bayadir sepetimdeydi. Hespiburada birikmiş bakiyeyle 4600 tl ye falan aldım. 1080p parasına 2k. 120hz olduğunu varsaymazsak
önceden alıp iade etmiştim yorumlarda elemanın tekine benim iadem gelmiş oda iade etmiş kutudaki hasardan anladım
valla ben helldivers 2 falan oynuyorum. 120 hz genelde göremiyorum 4070 super ile. Rekabetçi oyun yok genelde hikayeli oynuyorum. Tercih meselesiiyi değil 120 hz mi kaldı kanka bu devirde
Neden iade etmiştiniz acabaönceden alıp iade etmiştim yorumlarda elemanın tekine benim iadem gelmiş oda iade etmiş kutudaki hasardan anladım![]()
![]()
![]()
Ölü pikselli bir yorum var o olabilirvalla ben helldivers 2 falan oynuyorum. 120 hz genelde göremiyorum 4070 super ile. Rekabetçi oyun yok genelde hikayeli oynuyorum. Tercih meselesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neden iade etmiştiniz acaba
Hayırlı olsun mantıklıvalla ben helldivers 2 falan oynuyorum. 120 hz genelde göremiyorum 4070 super ile. Rekabetçi oyun yok genelde hikayeli oynuyorum. Tercih meselesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neden iade etmiştiniz acaba
hocam bende o sıra fhd başka monitör vardı onunla kıyaslayınca renkleri pek hoşuma gitmedi hafiften soluk gibi idi , keskinliği hoşuma gitmedi görüntüde ama verilen fiyata kesinlikle değiyor ben kampanya falan fistan 4200e almıştım haziran ayında . Bende hikayeli oyun için almıştım kaç gün kullanmıştım güzel monitör . hayırlı olsunNeden iade etmiştiniz acaba
Teşekkür ederim. Işık sızması olmasın yeter fazla yahocam bende o sıra fhd başka monitör vardı onunla kıyaslayınca renkleri pek hoşuma gitmedi hafiften soluk gibi idi , keskinliği hoşuma gitmedi görüntüde ama verilen fiyata kesinlikle değiyor ben kampanya falan fistan 4200e almıştım haziran ayında . Bende hikayeli oyun için almıştım kaç gün kullanmıştım güzel monitör . hayırlı olsun![]()
nano fasti ilk defa duyuyorum yeni mi çıktı
kağıt üstünde öyle ortalama bi ips kontrastı varbunun incelemesi var mı? kontrast oranı hiç inandırıcı gelmiyor
2000:1 yazıyorkağıt üstünde öyle ortalama bi ips kontrastı var