Sekibayashi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 856
değerAlmayı çok istiyorumda 1.5k değmez ya.
değerAlmayı çok istiyorumda 1.5k değmez ya.
Açık dünya çok oyun denedim beni sarmiyor. Birisiyle konusmazken oyun oynayamiyorum sıkılıyorum. Artk bakalm bunuda deneyecezdeğer
Crimson Desert içerik bol tek başıma huzur bulduğum yer oldu , anlattına göre sana göre oyun şu Light No Fire ama daha cıkış yapmadı tarihte vermediler açık dünya co-upAçık dünya çok oyun denedim beni sarmiyor. Birisiyle konusmazken oyun oynayamiyorum sıkılıyorum. Artk bakalm bunuda deneyecez
oyunun çok videosunu izledim de optimizasyonla ilgili bir şey hatırlamıyom. 5060 bile max dlss q 60-70fps kaldırıyorArkadaşlar şuan steamde 55 dolar indirimli hali enebada üzerinde bu fiyatta.Yorumlarda 5070 kasıyor yazısını görünce almaktan vazgeçtim benim 9060xt de patlar o zamanİyi bi PCniz varsa almayı düşnenler değerlendirebilir
![]()
Crimson Desert Steam key PC en iyi fiyata satın alın
Ucuz Crimson Desert Steam key PC. Eneba'yı ziyaret edin ve dijital Crimson Desert oyununu en iyi fiyata satın alın.www.eneba.com
online yok ama co-up söyletileri vardı en son bi ihtimal gelebilir belkiBu oyunun online'ı var mı ki zaten kırıldı hypervisor olmadan hemde beleş
oynadınmı1.5 edecek bir oyun değil bence tamamen bu yılın balonlarından birisi olduğunu düşünüyorum.