Crimson Desert 1498 TL Eneba

Aldığım en pahalı oyun olacak herhalde 4070 laptopta nasıldır ya

Açık dünya çok oyun denedim beni sarmiyor. Birisiyle konusmazken oyun oynayamiyorum sıkılıyorum. Artk bakalm bunuda deneyecez
Crimson Desert içerik bol tek başıma huzur bulduğum yer oldu , anlattına göre sana göre oyun şu Light No Fire ama daha cıkış yapmadı tarihte vermediler açık dünya co-up

Bu oyunun online'ı var mı ki zaten kırıldı hypervisor olmadan hemde beleş

Arkadaşlar şuan steamde 55 dolar indirimli hali enebada üzerinde bu fiyatta.Yorumlarda 5070 kasıyor yazısını görünce almaktan vazgeçtim benim 9060xt de patlar o zaman :D İyi bi PCniz varsa almayı düşnenler değerlendirebilir

oyunun çok videosunu izledim de optimizasyonla ilgili bir şey hatırlamıyom. 5060 bile max dlss q 60-70fps kaldırıyor

1.5 edecek bir oyun değil bence tamamen bu yılın balonlarından birisi olduğunu düşünüyorum.

9070 xt ile 2K da rahat oynuyorum 5070 DLSS vb şeyler ile rahat oynanması lazım.
Sıkıcı görevler olsada bu tip oyunları sevdiğim için ara ara oynuyorum. Ama RDR sanki daha zevkliydi.
GTA 6 çıkış tarihi yaklaştıkça fiyat daha da düşer bence

Ben GTA 6 hariç hiçbir oyuna bu kadar para vermem Battlefield 6 35 dolara düştü onu bile vermem 10-15 dolara düşene kadar beklemece

Kupon yok mu %11 cashback veriyor onun yerine kupon olsaymış

Geri