yok ya ne olacak açılırken gpu o kadar elektriksel yük ve watt çekmiyor ki? Sadece masaüstüne gelmeyi veya biosa girmeyi deneyebilirsin. 5070ti dan bahsediyoruz. 550w o kadarda kötü değil kurtarabilen bi watt görüntü almak için (oyun ve video uygulamaları hariç tabii ki katiyen denemek yok kartı!)
İstiyorsan bende 5070 var bilgisayar açılırken kaç watt çekerek açıyor bakabilirim senin için? Psuda watt göstergesi var benim
PSUDAN 2 TANE 8 PİN ÇIKMIYORSA DENEME. 1 TANE 8 PİN ÇIKIYORSA ONU PIGTAIL YAPARAKTA BAĞLAMA. HA AMA PSUDA 2 TANE 8 PIN GİRİŞİ VAR, 2 TANE DE 8 PİN KABLON VARSA DENEYEBİLİRSİN
Alıntıyı görüntüle
En yüksek bu kadar gördü açılırken

Sende de hadi en kötü 200w olsun hadi daha da kötüsü 250w çekip bıraksın anlık oda sadece bi seferlik sonra tekrar watt düşer ve masaüstüne geldiğin anda kart minimum wattı çekecek. Yani 550w ın halen çok uzağında. Masaüstünü görene kadar dakikalar geçiyor mu mesela? Yoksa 15 saniyede falan masaüstünü görüyor musun?
Masaüstünü gördüğüm andada 70-80 lerde geziyor şuan. Kartın masaüstü halindeki wattıda bu

;
Alıntıyı görüntüle
9-10W larda geziyor.
Masaüstünde bu mesajı yazarken şuan psu bana 77-78 Watt tüketim gösteriyor. Youtube açtım toplam tüketim 110w a çıktı. Ekran kartıda 25W harcıyor video izlerken şuan izliyorum
Sen bilirsin karar yine senin. Zorlama yok

Görüntü almak için sırf denemek istiyorsan bişey olacağını düşünmüyorum. Ama oyun falan açmayacaksın hafifte olsa stres testi falan yok.
Rtx 3080 370w tdpli kartı 300w tüketecek şekilde bu psuda kullandım bir müddet. Bana oyunlarda 470-480w civarlarında tüketim veriyordu. Yani sen 5070ti takıp masaüstünde kullanabilirsin ama görüntü aldım bide oyun bakayım dersen anında 400w+ üzerini görecek o yüzden oyun yok
Psuda 2 tane 8 pin ağzı yoksa
Psudan 2 ayrı 8 pin kablosu yoksa
Yine denemiyorsun
Görüntünü al biosuna gir sonra kartını çıkar ve yeni psu ile kullan. Kartı kontrol ederek içini rahatlatabilirsin (stres testi ve oyun yok. Tarayıcıda 8 ball miniclip oynayabilirsin şimdilik en popüler bilardo oyunu tavsiye ederim

)
İçin rahat olsun. Görüntü almalık bakabilirsin sonra çıkar yeni güncel psu al devam