5000tl Civarı Monitör Onerisi

oscaar

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar hayırlı günler 6600xt 5600lu bir sistem toplamaya çalışıyorum Allah nasip ederse kasa neredeyse tamam ama monitör kısmında tavsiyelerinize ihtiyacım var öncelikle bütçe maks 5.700e falan çıkabilirim oynadığım oyunlar valorant ve f1 genel olarak böyle sorun çıkarmayacak bu fiyata şu çok iyi diyeceğiniz sorunsuz kullanabileceğim bir monitör önerirseniz çok sevinirim birde sizce şuan almalı mıyım ciddî indirimler falan oluyor mu?

Ciddi indirimler evet oluyor bu gözler 2 hafta önce 3 bin liraya cillop gibi monitör satıldığını gördü ancak beklemek istemiyorsan F/P nezdinde alabileceğin en iyi seçeneklerden birisi bu ürün

Ya mesela birazcık bakmistimda kimisi odyssey g4 dedi kimi gs25f2a kimi lenovonun 240hz vardı onu öneriyor kimi 24g4hre benimde aklımda onlar kalmış onlarla nasil bu monitör karşılaştırınca sizce

odyssey g4 ghosthing kralı rezalet çamur gibi görüntüsü olan bir monitör

g25f2a zaten daha demin dediğim 3 bin liraya satılan monitör bu fiyata 6500e alınmaz ama aoc'a göre daha kalitelidir paran varsa onu al

lenovonun 240 hz olanını 5 bin liraya arkadaşım aldı renkleri çok kötüydi parlaklığı aşırı kısıktı iğrenç bişey hayatta kullanamam diyip iade etti

g25f2a zaten daha demin dediğim 3 bin liraya satılan monitör bu fiyata 6500e alınmaz

lenovonun 240 hz olanını 5 bin liraya arkadaşım aldı renkleri çok kötüydi parlaklığı aşırı kısıktı iğrenç bişey hayatta kullanamam diyip iade etti
3000 neymiş ya bedava resmen teşekkür ederim tavsiyeniz için birde son olarak hocam siz olsanız bekler miydinız o konuda kararsız kaldım mouse klavye monitör kaldı birtek bir yönden hızlıca toplayım diyorum diğer taraftan indirim oluyorsa bekleyim diyorum

g25f2a zaten daha demin dediğim 3 bin liraya satılan monitör bu fiyata 6500e alınmaz ama aoc'a göre daha kalitelidir paran varsa onu al

Hocam iyi akşamlar rahatsiz ediyorsam kusura bakmayın gs25f2a buldumda bir tane 4500tl sadece ölü piksel vs. test yapılmış sıfır 4500tl kargoyuda alacağım arkadaş ödeyecek sizce nasil alınır mı bu fiyata

Ciddi indirimler evet oluyor bu gözler 2 hafta önce 3 bin liraya cillop gibi monitör satıldığını gördü ancak beklemek istemiyorsan F/P nezdinde alabileceğin en iyi seçeneklerden birisi bu ürün

bu ürün hakkında fikriniz nedir?

Geri