- Reaksiyon skoru
- 39
O kod 10.000 üstünde geçerliydi herhalde hocamSEHİRDE1000 hala duruyorsa düz 8 olur ama bitmiştir büyük ihtinalle
?titanseat beast mi bu mu
Titanbeast daha çok tavsiye ediliyor gördüğüm.
titan beast.titanseat beast mi bu mu
3 yıl önce aldım her yıl v farklı yeri kırılıyor bozuluyor, ne tuhafsa garanti bittiği gibi alttaki kaynak yerlerinden koptu koltuk yatırma mekanizması bozuldu kolçak pimi bozuldu abartmıyorum her gönderilen parça için alyan yolluyorlar 10 tane falan oldu. kaynak kopan yerin yedek parçasını alacağım sanki bilerek yapmışlar gibi diğer alttaki 2 parçayı da mecburi almak zorunda kalıyorsun birbirinden ayrılmıyorAlınmaz malzeme kalitesi kötü 50 kiloyum 1 yılda mekanizma sallanmaya başladı . Marka olduğu için yüksek fiyata satıyorlar
bende amortisör den kaynaklı sallanma yapıyordu internetteki yedek parça fiyatlarının 2 katına satıyorlar3 yıl önce aldım her yıl v farklı yeri kırılıyor bozuluyor, ne tuhafsa garanti bittiği gibi alttaki kaynak yerlerinden koptu koltuk yatırma mekanizması bozuldu kolçak pimi bozuldu abartmıyorum her gönderilen parça için alyan yolluyorlar 10 tane falan oldu. kaynak kopan yerin yedek parçasını alacağım sanki bilerek yapmışlar gibi diğer alttaki 2 parçayı da mecburi almak zorunda kalıyorsun birbirinden ayrılmıyor