Bilgisayarda Kullanmak İçin Hoparlöre Ne Kadar Bütçe Ayrılmalı?

Hocam soundbar ile Referans Monitör aynı mı :) Bunda sesin tınılarına kadar duyabiliyorsun bunun olayı yüksek ses değil, kaliteli ses.
Valla haklısın o konuda ama işte, alıştık artık. Hem masraf etmeye benim için değmez sanki zaten hoparlörüm varken :)

ikisi de çok para değil mi beyler ya, ben şimdiye kadar laptop hoparlörü kullandım tek şikayetim bazen sesi yetmiyordu o kadar :D

Geçen sene sıcak fırsatlarda indirimde görüp 2500 liraya soundcore motion+ almıştım. Monitörde f80 var altında da hoparlör duruyor masada kapladığı yer az. sesi çok güçlü ve detaylı. Bazen tvye bile bağlıyorum. Sesi tvden fazla çıkıyor. Bilgisayarın arkasında priz var sürekli şarjda duruyor bilgisayara bağlantısı Bluetooth ile. Oyun, film, youtube hepsinde çok iyi. Galiba yeni stok gelmiyor ama muadili bir şey alınabilir. Ben de bu niyetle alacaktim konudakiler al iyi olur demişti öyle almıştım. Tek sıkıntısı aux bağlayınca sesi azalıyor nedense

Daha iyi bir test sitesinde denedim bt nin ortalama gecıkmesi 130ms lerde, profesyonel olmasa da kafanızda ona gore bir şey canlansın alacak olan varsa.

şunlardan al bi tane
1788621425820.webp

1788621889707.webp

ben bundan aldım hocam memnunum kağıt gibi evler zaten ses bile açamıyoruz

Sorma ya. Yan komşuyla beraber yaşıyoruz. Osursa sıçsa ses geliyor, e benimki de ona gidiyor :D
Valla öyle ya. Geçen duvarı depikliyor güya ses yapıyorum diye, kendisi sonra balkona çıkıp tiktokta canlı yayında fal bakıyor saat gece 1'de.

Güzelinden aldım bir set hoparlör, son ses mehter marşıyla uyandıracağım komşuları hele bir ses rahatsız etsin beni.

zamanında havitin sk770bt sini almıştım beni tatmin etti

Valla öyle ya. Geçen duvarı depikliyor güya ses yapıyorum diye, kendisi sonra balkona çıkıp tiktokta canlı yayında fal bakıyor saat gece 1'de.

Güzelinden aldım bir set hoparlör, son ses mehter marşıyla uyandıracağım komşuları hele bir ses rahatsız etsin beni.
Ya var öyle garip tipler. Gerçi biz komşuyla bozuk değiliz de ikimizde fazla tansiyonu yüksek insanlar olduğumuzdan öyle. Allah korusun bir problem olsa kanlı bitecek ikimizde farkındayız da ses etmiyoruz pek.

Geri