normalde ufak tefek farklılar var ama tr'ye gelende sadece logo ve hz farkı var diye biliyorum.görüntü kalitesinde bi fark oluyor mu zamanında bu fiyata almıştım bende sanırım hz olarak bi sıkıntım yok da kalitede fark oluyormu
normalde var ama tr'ye gelen modelde sanırım yok.Bunda dahili hoparlör var mı? Benim için önemli bir özellik
Bu da iyi pivotluİhtiyacı olanın direkt kapması lazım. İyi oldu, çektim bir tane hemen.
Zam bir anda olmuyor.Zam geliyor Monitörlere![]()
hangi monitör 24 inch AOC miGecenin yıldızından geçen hafta monitör almıştım onu iade etmeye çalışsam izin vermezler değil mi bunu almak için? Kullanmadım sadece açıp testlerini yaptım ve geri paketledim
Aynen öylehangi monitör 24 inch AOC mi![]()
300 miniled yeter miKral cs valo oynuyorsan 200 alma tatmin olmazsın ben aldım pişmanım
İade imkansıza yakın ben de iade etmeye çalışmıştım kutusu açıldı mı vesaire soru sormuşlardı direk kendi siteler olduğu için iade işi zorGecenin yıldızından geçen hafta monitör almıştım onu iade etmeye çalışsam izin vermezler değil mi bunu almak için? Kullanmadım sadece açıp testlerini yaptım ve geri paketledim
eee gözümüz kalmıştıAynen öyle![]()
Tamamdır hocam teşekkürler. Ben yine de bir desteğe yazdım bakalım bir umutİade imkansıza yakın ben de iade etmeye çalışmıştım kutusu açıldı mı vesaire soru sormuşlardı direk kendi siteler olduğu için iade işi zor