🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

görüntü kalitesinde bi fark oluyor mu zamanında bu fiyata almıştım bende sanırım hz olarak bi sıkıntım yok da kalitede fark oluyormu
normalde ufak tefek farklılar var ama tr'ye gelende sadece logo ve hz farkı var diye biliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunda dahili hoparlör var mı? Benim için önemli bir özellik
normalde var ama tr'ye gelen modelde sanırım yok.

İhtiyacı olanın direkt kapması lazım. İyi oldu, çektim bir tane hemen.
Bu da iyi pivotlu
18398.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zam geliyor Monitörlere ✊✊✊😀😀😀
Zam bir anda olmuyor.

KTC, zamları mümkün olduğunca geciktirmek için tedarikçilerle görüşmelerinin devam ettiğini söylüyor. Şirket ayrıca, halihazırda monitör satın almayı planlayan müşterilere mevcut fiyatlandırmanın daha iyi bir satın alma fırsatı sunabileceğini de belirtiyor.

KTC zam yapmadan önce duyurdu henüz zam yapılmadı. Zam gelecek sonra da eldeki stoklar bitecek bunlar 1 günde olan şeyler değil.

Ram zamları gelmeden önce de defalarca uyarıldı zamlar yapıldı eldeki stoklar bitti yenileri geldiğinde pahalıydı. 😀

Bu arada pc hocası tam indirime girdiğinde video çekmiş. Bunlar tesadüf mü?

Ürün pc hocası iş birliği sayesinde fiyat indirimine girdi.
18404.webp

Son düzenleme:
Gecenin yıldızından geçen hafta monitör almıştım onu iade etmeye çalışsam izin vermezler değil mi bunu almak için? Kullanmadım sadece açıp testlerini yaptım ve geri paketledim

beyler 5070 sitemim var. genelde CS oynuyorum. Fakat evde TV olmadığı için 27 inch almak istedim. normalde 2k 300 hz lik KTC alacaktım.
Fakat bazıları cs de 27 inch güzel olmaz dedi diye acaba yüksek hz 24 inch alsam da yanına da tv niyetine 2k düşük hz 27 inch veya 32 inch bişey mi alsam. hem tv hem hikayeli niyetine.

yani 24 + 27\32 inch çift monitör mü? yoksa tek 27 inch yüksek hz mi?

Gecenin yıldızından geçen hafta monitör almıştım onu iade etmeye çalışsam izin vermezler değil mi bunu almak için? Kullanmadım sadece açıp testlerini yaptım ve geri paketledim
İade imkansıza yakın ben de iade etmeye çalışmıştım kutusu açıldı mı vesaire soru sormuşlardı direk kendi siteler olduğu için iade işi zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,844
Üyeler
202,723
Son üye
Hashcifer
Geri