Öneri Küçük ve Güçlü Bilgisayar Lazım

Reaksiyon skoru
0
Bütçe fark etmez istediğim özellikte varsa.
Kriterlerim:
14-14.5 inç gibi
En az 16gb ram
En az 512gb alan
En az ekran 120Hz
Nvidia işlemci

Kullanım amacı da muhendislik için autocad gibi uygulamaları çalıştırmak marka olarak genelde da asus lenovo tercih ediyorum.
Bunu beğenmiştim, özellikleri istediğim gibi ama ekran kartı olmadığından çalıştırmaz.

bütçe fark etmez istediğim özellikte varsa
kriterlerim:
14-14.5 inç gibi
en az 16gb ram
en az 512gb alan
en az ekran 120Hz
nvidia işlemci

kullanım amacı da muhendislik için autocad gibi uygulamaları çalıştırmak marka olarak genelde da asus lenovo tercih ediyorum
Lenovo Yoga Pro 7 Core Ultra 7 155H-32Gb-1Tb Ssd-14.5inc-W11 bunu beğenmiştim özellikleri istediğim gibi ama ekran kartı olmadığından çalıştırmaz
bahsettiğin laptop fiyatını vs bilmiyorum ama parmağında oynatır o uygulamaları

Bütçe fark etmez istediğim özellikte varsa.
Kriterlerim:
14-14.5 inç gibi
En az 16gb ram
En az 512gb alan
En az ekran 120Hz
Nvidia işlemci

Kullanım amacı da muhendislik için autocad gibi uygulamaları çalıştırmak marka olarak genelde da asus lenovo tercih ediyorum.
Bunu beğenmiştim, özellikleri istediğim gibi ama ekran kartı olmadığından çalıştırmaz.
ROG Zephyrus G14 favorim. Tek sıkıntısı RTX 5070/5080 falan olan güçlü modellerin TR de olmaması. Yurtdışından alma imkanı varsa öyle daha iyi olur.

Son düzenleme:
Ram yeterli ama ilerde lazım olursa artırılabilir mi? Vatan'da satıcı bana bu bilgisayarı önermişti ve ram artırılabilir olduğunu söylemişti.
Sanırım yükseltilmiyor bunlarda, genelde lehimli yapıyorlar daha ince yapabilmek için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ram yeterli ama ilerde lazım olursa artırılabilir mi? Vatan'da satıcı bana bu bilgisayarı önermişti ve ram artırılabilir olduğunu söylemişti.
Ek olarak buna da bakabilirsin baştan 32GB alayım ve ucuza alayım dersen. Kasası plastik ve ekranı Oled değil (2K IPS panel) onun dışında Zephyrus dan çok farkı yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,860
Üyeler
202,726
Son üye
apko
Geri