🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu 8.249 Lira

Bende bunu yada future serisini almayı düşünüyordum hiç kimse beğenmemiş. Konforlu sağlam kaliteli fiyat performans olarak koltuk önerisi olan var mı?

Bende bunu yada future serisini almayı düşünüyordum hiç kimse beğenmemiş. Konforlu sağlam kaliteli fiyat performans olarak koltuk önerisi olan var mı?
hocam hepsinde aynı problem var mekanizma sorunu var bi süre sonra gacırdatmaya başlıyor kırılıyor bir şey oluyor o yüzden en mantıklısı xdrive gibi geliyo bana çünkü en azından oturma yerinde problem yok

hocam hepsinde aynı problem var mekanizma sorunu var bi süre sonra gacırdatmaya başlıyor kırılıyor bir şey oluyor o yüzden en mantıklısı xdrive gibi geliyo bana çünkü en azından oturma yerinde problem yok
xdrive hangi modelini önerirsin hocam

Hiç rahat değil 2 yıl olacak nerdeyse.Bunların amacı rahatlık, konfor değil mi? 20 dakika oturuyorum afedersiniz ama bi yerlerim uyuşmuş şekilde kalkıyorum.Bir çok oyuncu koltuğuda böyledir eminim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O gıcırdama ve kırılma genellikle civataları iyi sıkılmadığından oluyor.Söküp tekrar sıkınca düzelir bende de vardı iyice sıkmak gerekiyor

2 sene önce çok heveslenerek aldım ama pişman oldum. Kesinlikle rahat bı koltuk değil eger benim gibi bide bel ağrınız varsa hiç rahat değil.

3 yıldır kullanıyorum, sapasağlam hiçbir aksamı bozulmadı, geçenlerde arkaya eğilme şeyi kırıldı sandım meğerse vidası gevşemiş alttan sıkınca düzeldi, sağlamlığına bişey diyemem hor kullanmadım tabi ama benim için kötü yanı oturma yerinin minderi ince zamanla da inceliyor ve sonradan popo ağrıtıyor + boyun yastığı boyun felci yapıyor + sırt kısmı ilk haftadan itibaren gıcırdamaya başladı geceleri yaslandıkça ev inliyor gıcırdamaktan.

Şu an alacak olsam ya future serisi bakardım yada daha konforlu ve kalın süngerlilere bakardım

memnun musun ne kadardır kullanıyorsun yorumların nedir
Daha gelmedi ama pahalanmış tekrar sağlam gelirse dener yazarım amazonda da aynı satıcı vardı giriyor idefixte indirime aradaki farka değer diye düşündüm yabancıların incelemesi var hep çok begenmisler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri