mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,960
Kaynak
Seksenler dizisinden tanımıstım kendisini Allah rahmet eylesin.
O kadar ünlü olacan zengin olacak su pisliğin içinde ölecen gidecen.
kimliği bile yenilememiş hayattan ne kadar kopuksa
Kaç gazoz içmiş o ya
fotoya bakınca çok kötü şeyler kullanmış gibi duruyor gazoza mı takıldın neyse , arkasından konusmus olmayalım allah rahmet eylesin eğer inançlıysaKaç gazoz içmiş o ya
Yahu arkadaş bu ünlülerde evinden başka bi yerde ölü bulunalıyormu bi türlü anlamadım gitti biri çıksında şu düzeni değiştirsin böyle yürümez neyse Allah rahmet eylesinfotoya bakınca çok kötü şeyler kullanmış gibi duruyor gazoza mı takıldın neyse , arkasından konusmus olmayalım allah rahmet eylesin eğer inançlıysa
ünlülerin ortamları kötü işte çoğunun kötü alkol içerler yasaklı şeyler kullanırlar kalpte de iman kalmayınca bozuluyorlar iste .Yahu arkadaş bu ünlülerde evinden başka bi yerde ölü bulunalıyormu bi türlü anlamadım gitti biri çıksında şu düzeni değiştirsin böyle yürümez neyse Allah rahmet eylesin
Para şan şöhret bozuyorünlüleri
ünlülerin ortamları kötü işte çoğunun kötü alkol içerler yasaklı şeyler kullanırlar kalpte de iman kalmayınca bozuluyorlar iste .
Beyler peki gözü kolu ve bacağındaki morluklar neden olabilir? Yani biri vurmuş , kendine işkence etmiş veya int*hara kalkışmış olabilir. Yüzeysel düşünmek gerekirse ben böyle düşündüm. Tabii hepimiz gibi o da bi insan Allah bilir ne yaşandı da öldü...Kaynak