AMYG
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 818
1- 1.5 ama çoğunlukla yüksüz kullanıldıNitro+'daki kablo saklama yuvası ben baştan çıkarıyor.
Kaç senelik kart?
1- 1.5 ama çoğunlukla yüksüz kullanıldıNitro+'daki kablo saklama yuvası ben baştan çıkarıyor.
Kaç senelik kart?
Ekran kartını dikey mi yatay mı kullancaksanız?Nitro+'daki kablo saklama yuvası ben baştan çıkarıyor.
Kaç senelik kart?
Fazla hocam. Ortam sıcaklığı da önemli ama bu sıcak çalışıyor gerçekten. Hani deltaya bakarsam fiziksel bir hasar yok derim. Ama dikey* taktıysanız pumpout daha sık yaşanıyor. Hatta ben de satan arkadaşa sorayım; belki dikey kullanıyordur o da1- 1.5 ama çoğunlukla yüksüz kullanıldı
Dostum, kart benim değil. Görmemişim, engellisin bende.20 derece kabul edilen sınır kral dünya geneli-25 28 fazla ama abartı değil 91de fazla değil
kasa kapağını aç-odayı havalandır tekrar test yap
Sen bilirsin reisimYok yok, bu kart dikeye gitmez zaten ya
Delta oda sıcaklığından, klimadan, kasa hava akışından etkilenmez. 1 2 derece belki kasada ciddi sıcak hava birikiminden etkilenir ama kapak açıkken de test yaptırdımBunun böyle delta şöyle diyerek hesaplayamazsın. Sana test atan kullanıcıların oda sıcaklığı ve kasası farklı belkli klimada bile atan vardır. Çok parametre var ama evet görünen fazla duruyor.
Sıfır al senin meşhur 6950 ye nolduBana da öyle geliyor, 4-5 bin fazla vereyim ama kafam rahat etsin serin bir kart alayım diye düşünüyorum
İyi yapmışsınız hayırlı olsun şimdidenSattım ya, AV1 encoding lazım 7000 ve üstünde var