9070xt Nitro+ Sıcaklık Değerleri

1- 1.5 ama çoğunlukla yüksüz kullanıldı
Fazla hocam. Ortam sıcaklığı da önemli ama bu sıcak çalışıyor gerçekten. Hani deltaya bakarsam fiziksel bir hasar yok derim. Ama dikey* taktıysanız pumpout daha sık yaşanıyor. Hatta ben de satan arkadaşa sorayım; belki dikey kullanıyordur o da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20 derece kabul edilen sınır kral dünya geneli-25 28 fazla ama abartı değil 91de fazla değil

kasa kapağını aç-odayı havalandır tekrar test yap
Dostum, kart benim değil. Görmemişim, engellisin bende.

Tekrar ediyorum; delta standarttır. İstersen sistemi al -20 derece odaya koy. İstersen 30 derece odaya koy, istersen altına 10 fan koy, istersen kapağı aç, istersen kapat.

Delta 2 sıcaklık arası farktır. Şayet iki sıcaklık da aynı öğeden etkileniyorsa; delta sabit kalır. Matematik.

Son düzenleme:
konu kapanmış sanırım ama fikir olması açısından son aldığım kartın durumu bu şekilde 6 aylık henüz
Ekran görüntüsü 2026-09-09 041443.webp

Bunun böyle delta şöyle diyerek hesaplayamazsın. Sana test atan kullanıcıların oda sıcaklığı ve kasası farklı belkli klimada bile atan vardır. Çok parametre var ama evet görünen fazla duruyor.

Bunun böyle delta şöyle diyerek hesaplayamazsın. Sana test atan kullanıcıların oda sıcaklığı ve kasası farklı belkli klimada bile atan vardır. Çok parametre var ama evet görünen fazla duruyor.
Delta oda sıcaklığından, klimadan, kasa hava akışından etkilenmez. 1 2 derece belki kasada ciddi sıcak hava birikiminden etkilenir ama kapak açıkken de test yaptırdım

Son düzenleme:
Geri