Yt Videolarım Tutmuyor Lütfen Yardım

Odemo

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle reklamdan dolayı Kanal ismi vermiyorum. GTA 5 ve GTA serisi ile alakalı genel içerikle üretiyorum kısa videolarla ama bir türlü tutmuyor. Neredeyse bütün videoları izledim ilham aldım ama olmuyor, YT stüdyoda herşeyi hallettim , videolarım kötüde değil ama hiç tutmuyor maks 10-20 onlarida ben tekrar ederek izliyorum. Bana önerisi olan bu konuda başarılı olmuş olmamış abilerime ablalarima kardeşlerimden tavsiye istiyorum lütfen

Ekler

• 1000083816.webp
    1000083816.webp
    182.6 KB · Hit: 15
Internette çok izlenen videolara bak sebebini anlarsın. İnsanların videolardaki nefes alma sürelerine bile tahammülü kalmadı hersey çok hızlı. Aşırı ilgi çekici birsey değilse zaten hiç şansın yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar merhaba öncelikle reklamdan dolayı Kanal ismi vermiyorum. GTA 5 ve GTA serisi ile alakalı genel içerikle üretiyorum kısa videolarla ama bir türlü tutmuyor. Neredeyse bütün videoları izledim ilham aldım ama olmuyor, YT stüdyoda herşeyi hallettim , videolarım kötüde değil ama hiç tutmuyor maks 10-20 onlarida ben tekrar ederek izliyorum. Bana önerisi olan bu konuda başarılı olmuş olmamış abilerime ablalarima kardeşlerimden tavsiye istiyorum lütfen
Bilgi içeriği cekiyorsan kitlesi olan oyunlarda kimsenin işine yaramayan ilginç kısa ve hızlı videolar çekeceksin
Oyun oynuyorsan da ya aşırı profesyonel ya da özürlü gibi oynayacaksın
Bu işler öyle 1 2 ayda şansın ve çok bilgin yoksa zor gerekirse 1 yıl boşa video yapıp öğreneceksin belki de tutunamayacaksin ve boşa gidecek ama risk almadan da kazanilmaz
Son önerim PC sektöründe çok bir şey bekleme mobil sektörünü de dene

Internette çok izlenen videolara bak sebebini anlarsın. İnsanların videolardaki nefes alma sürelerine bile tahammülü kalmadı hersey çok hızlı. Aşırı ilgi çekici birsey değilse zaten hiç şansın yok
Benim tarzımdaki adamlara bakıyorum hatta bazı içerikleri kopyalıyorum ama bir türlü olmuyor. Adam 200k izlenmiş ben 50yi zor geçiyorum. Git gide moralim düşüyor çünkü başarılı olacağımı düşünmustum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgi içeriği cekiyorsan kitlesi olan oyunlarda ilginç kimsenin işine yaramayan kısa ve hızlı videolar çekeceksin
Oyun oynuyorsan da ya aşırı profesyonel ya da özürlü gibi oynayacaksın
Bu işler öyle 1 2 ayda olmaz gerekirse 1 yıl boşa video yapıp öğreneceksin
Knkm genellikle bilgi içerikli desen doğru olur, mesela örnek verim GTA Karakterlerinin Yaşları,boyları gibi yada GTA 5teki en pahalı 5 araba gibi ama tutmuyor adamlar yapinca 200-300k arası izleniyor ben yapınca ki adamlari örnek almaya çalışıyorum ama olmuyor 20-30u geçmiyor

Benim tarzımdaki adamlara bakıyorum hatta bazı içerikleri kopyalıyorum ama bir türlü olmuyor. Adam 200k izlenmiş ben 50yi zor geçiyorum. Git gide moralim düşüyor çünkü başarılı olacağımı düşünmustum
200k izlenen adam muhtemelen o videoları gta 5 çıktığı zaman yüklemeye başlamıştır. Sende aynısını gta 6 için yaparsan uzun süre sonra sende bu kadar izlenebilirsin. 13 sene önce çıkan popüler oyunun suanda çekilmedi yeri kalmamıştır herkesin erişimi var artık gts 5'e. Ama gta 6'yi ilk satın alan ilk çeken kişilerden olursan oyuna erişimi olmayan kişileri çekip kitlen haline getirebilirsin

Knkm genellikle bilgi içerikli desen doğru olur, mesela örnek verim GTA Karakterlerinin Yaşları,boyları gibi yada GTA 5teki en pahalı 5 araba gibi ama tutmuyor adamlar yapinca 200-300k arası izleniyor ben yapınca ki adamlari örnek almaya çalışıyorum ama olmuyor 20-30u geçmiyor
1 kanalında full yabancılardan içerik cal ama her şeyini kopyala diğer kanalında da kendini gelistir TR shorts daha çok mobil odaklı PC oyunlarında rekabetçi oyunlar dışında başarılı olma sansin zor
O adamın ilk video 200k izlenmisse diğer videolarını büyük ihtimalle silmiştir
Bunun dışında arada trendlere göre videolar da yap bunlar iyi tutuyor

200k izlenen adam muhtemelen o videoları gta 5 çıktığı zaman yüklemeye başlamıştır. Sende aynısını gta 6 için yaparsan uzun süre sonra sende bu kadar izlenebilirsin. 13 sene önce çıkan popüler oyunun suanda çekilmedi yeri kalmamıştır herkesin erişimi var artık gts 5'e. Ama gta 6'yi ilk satın alan ilk çeken kişilerden olursan oyuna erişimi olmayan kişileri çekip kitlen haline getirebilirsin
Yok reis shorts video üretiyoruz adamın zaten ilk videosu 25 Haziran'da diğer içerik üreticileride ondan çok fark yok. Ama anlamiyorum bı turlu olmuyor

1 kanalında full yabancılardan içerik cal ama her şeyini kopyala diğer kanalında da kendini gelistir TR shorts daha çok mobil odaklı PC oyunlarında rekabetçi oyunlar dışında başarılı olma sansin zor
Bunun dışında arada trendlere göre videolar da yap bunlar iyi tutuyor
Reis Yabancılar genellikle Cinsellik ile alakli GTA çekiyor düşündüm ama mantıksız geldi ki bizim içerik üreticilerimiz az izlenmiyor 1 tanesinin ilk videosu 1.2m izlenmiş ağzım açık kaldı videoyu açtım normal bir rdr2 bilgi videosu. Mobil oyunlarla çok aram yok çünkü PC var daha çok PC ile video üretiyorum. Yarın gene 1-2 video atacağım bakalım sonuç ne olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,709
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri