Desensiz, Orta Büyüklükte, 800-2000 TL Arası Mouse Pad Önerisi

50x50 sini aldım gayet başarılı
abi bu bu çok mu pahalı benim fiyat algım mı bi garip o.O2o.O2

Arkdaşlarım ve kuzenim Extreme modelini kullanıyor aldım geçtim güzel mouse extreme
Ben Ultimate+ olanını aldım, extreme için ekstra 1300 tl istiyor, değer miydi acaba? Ultimate+ olanının pil ömrü daha fazlaymış ama extreme+ da switch farklıymış.

nereden aldınız hocam ne kadara geldi size ?
Ben Wraith'ten aldım 4073 TL'ye ultimate olanını. Seni yanlış yönlendirmeyeyim, sen istediğini seç. Ben daha kullanmadım çünkü bilmiyorum. Arkadaşların ve kuzenlerinden yardım alsan daha iyi olmaz mı? :D Hem beni de bilgilendirmiş olursun.

Ben Wraith'ten aldım 4073 TL'ye ultimate olanını. Seni yanlış yönlendirmeyeyim, sen istediğini seç. Ben daha kullanmadım çünkü bilmiyorum. Arkadaşların ve kuzenlerinden yardım alsan daha iyi olmaz mı? :D Hem beni de bilgilendirmiş olursun.
4200tl değil mi normal fiyatı kuponunuz mu vardı yoksa indirime falan mı girdi bbl maçı gibi.

4200tl değil mi normal fiyatı kuponunuz mu vardı yoksa indirime falan mı girdi bbl maçı gibi.
Wraith'in bir sürü indirim kodu var. Kendi kendine bile indirim yapıyor, sepete ekle otomatik indirim uygular. Eğer uygulamazsa tekrar alıntıla, kodları tek tek söyleyeyim.

Sepette olmadı hocam bi tane söyleyin deneyeyim.
BISHA ve SWAR

iki kodu dene ikisinde de 4073 tl'ye düşer, normalde otomatik sepete atınca indirim olması lazım sen de neden olmamış acaba. Aldım geçtim diyodun daha almadın mı? Gurbetçi falan mısın, yazıların bir garip geldi. :D

BISHA ve SWAR

iki kodu dene ikisinde de 4073 tl'ye düşer, normalde otomatik sepete atınca indirim olması lazım sen de neden olmamış acaba. Aldım geçtim diyodun daha almadın mı? Gurbetçi falan mısın, yazıların bir garip geldi. :D
Bugüne kadar indirimsiz alıyormuşum iptal edip tekrar indirimli aldim sagolun

Bugüne kadar indirimsiz alıyormuşum iptal edip tekrar indirimli aldim sagolun
Başkan sen zaten Extreme olanını aldım demedin mi, arkadaşım ve kuzenlerim kullanıyor demedin mi, nasıl bir habersin anlayamadım ben. Güle güle kullan. Extreme mi aldın ultimate mi? Ve neden?

Başkan sen zaten Extreme olanını aldım demedin mi, arkadaşım ve kuzenlerim kullanıyor demedin mi, nasıl bir habersin anlayamadım ben. Güle güle kullan. Extreme mi aldın ultimate mi? Ve neden?
Extreme almıştım, indirim kodunu belirttiğinde iptal ettim. Yeniden aldım.

Bu mousepad'i almayı düşünüyorum, desensiz ve medium istediğim için seçeneceğim çok az. Başka fikirlerde gelsin diye konuyu güncelliyorum
İğrenç ped daha yeni iade ettim

Geri