alınırEkteki oyunları almayı düşünüyorum okey misiniz bu para bunlara verilir mi?
alınırEkteki oyunları almayı düşünüyorum okey misiniz bu para bunlara verilir mi?
Xbox mağazasında önerdiğin ucuz oyun varmı?wrcler ucuz ama iyi değil ya. dirt rally 2.0 en iyisi diyolar xbox mağazında indirimde 40 liraya tam paketi almıştım galiba. Alıntıyı görüntüle
tomb reboottan sonra ,yani 2013, 3ünü de oynadım. 2013'ü 2021'de falan oynadım %100'e yakın her şeyi yaptım. 2023'te rotr'yi bitirdim. Bu kış sonuncuyu oynadım öncekilerden hiçbir farkı yok ama çok daha kötüsü. 8-10 saat oynadım herhalde ilk defa dayanamadım sildim. Aksiyon çok çok azdı sürekli keşif falan yapıyorsun ama 3 oyunda da yaptığının aynısıydı. Ama öncekilerde sıkılmamıştım. Hikaye de sarmadı zaten. 2sini al yeter. Sık sık bedava veriliyor.Ekteki oyunları almayı düşünüyorum okey misiniz bu para bunlara verilir mi?
mortal kombat 11 ultimate 50 lira falandı.Xbox mağazasında önerdiğin ucuz oyun varmı?
Benim ekran kartı laptop 1660 ti zaten o zaman hiç cp 2077 almayımcp2077 büyük bir balon bence. Geçen sene oynarken bile bugla karşılaştım düzelmiş oyun değil. Tek konuşulma sebebi rtx başka bir şey yok. Aksiyonu iyi sayılır,hikayesi çok kötü,rol yapması kötü, hack fena değil. Grafikler falan güzel ama görselliğini beğenmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mortal kombat 11 ultimate 50 lira falandı.
sniper elite 5 150 diye hatırlıyom. Çok fazla yanlış fiyatlandırmalı oyun var. Mesela fallout 4 indirimsiz bile 150 falan
bf tarzı bf dışında oynamıyom o yüzden bir şey diyemem. Arada 1-2 dolara bf1 düşüyor o alınır. 5 çok kötü. Normandiya çıkarmasız ve kadın karakterli 2. dünya savaşı mı olur. 2042 öldü zaten 6 da pahalı ama güzelBenim ekran kartı laptop 1660 ti zaten o zaman hiç cp 2077 almayım
Battlefield vs bu tarzda önerebileceğin ucuz oyun varmı
üçüncü tomb raideri ben de silmiştim nedense çok sıkılmıştım ya. ilk iki oyun çok güzeldi. hele ilk oyun efsaneydi ya. yanındaki jonah denen elemanın ikinci ve üçüncü oyundaki tip farkı anlatıyo zaten. woke bacılar bu oyuna da girişmiş galiba. culture culture tamam anladık yaw. eğlenceli unsurlara odaklanın biraztomb reboottan sonra ,yani 2013, 3ünü de oynadım. 2013'ü 2021'de falan oynadım %100'e yakın her şeyi yaptım. 2023'te rotr'yi bitirdim. Bu kış sonuncuyu oynadım öncekilerden hiçbir farkı yok ama çok daha kötüsü. 8-10 saat oynadım herhalde ilk defa dayanamadım sildim. Aksiyon çok çok azdı sürekli keşif falan yapıyorsun ama 3 oyunda da yaptığının aynısıydı. Ama öncekilerde sıkılmamıştım. Hikaye de sarmadı zaten. 2sini al yeter. Sık sık bedava veriliyor.
cp2077 büyük bir balon bence. Geçen sene oynarken bile bugla karşılaştım düzelmiş oyun değil. Tek konuşulma sebebi rtx başka bir şey yok. Aksiyonu iyi sayılır,hikayesi çok kötü,rol yapması kötü, hack fena değil. Grafikler falan güzel ama görselliğini beğenmiyorum.
mortal kombat 11 ultimate 50 lira falandı.
sniper elite 5 150 diye hatırlıyom. Çok fazla yanlış fiyatlandırmalı oyun var. Mesela fallout 4 indirimsiz bile 150 falan
bir de lara ablamızın memitoları tamamen yok ettiler shadow'daüçüncü tomb raideri ben de silmiştim nedense çok sıkılmıştım ya. ilk iki oyun çok güzeldi. hele ilk oyun efsaneydi ya. yanındaki jonah denen elemanın ikinci ve üçüncü oyundaki tip farkı anlatıyo zaten. woke bacılar bu oyuna da girişmiş galiba. culture culture tamam anladık yaw. eğlenceli unsurlara odaklanın biraz
Bu oyunlar için bir de türkçe altyazı olmayanlar için türkçe yama lazım önerirseniz sevinirimStrateji falan pek sevmem ama turmoil çok güzel. Çıtır çerezlik 2d petrol savaşı oyunu. İnternet yokken,deprem zamanı falan fena sarmıştı. 13tl bedava sayılır
Turmoil ürününü satın al | XBOX
Tıpkı 1899'daymış gibi petrol çıkarmak için kolları sıvayın! Turmoil, oyuncularına 19. yüzyılda Kuzey Amerika'da yaşanan petrol furyasından esinlenen, görsel açıdan büyüleyici ve keyif verici bir simülasyon deneyimi sunuyor.www.xbox.comMesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de lara ablamızın memitoları tamamen yok ettiler shadow'da
tomb raider için oyun çevirinin vardıBu oyunlar için bir de türkçe altyazı olmayanlar için türkçe yama lazım önerirseniz sevinirim
İngilizcem maalesef kötü
Üçüncü Tomb raider ne ya tam ismi ne söyleyiver reisüçüncü tomb raideri ben de silmiştim nedense çok sıkılmıştım ya. ilk iki oyun çok güzeldi. hele ilk oyun efsaneydi ya. yanındaki jonah denen elemanın ikinci ve üçüncü oyundaki tip farkı anlatıyo zaten. woke bacılar bu oyuna da girişmiş galiba. culture culture tamam anladık yaw. eğlenceli unsurlara odaklanın biraz
Bir de benim yaptığım gibi tomb raider'lar arasına zaman koy. 2si benzer oyun ama sarıyor. 2sine yakın zamanda uncharted da oynama benzerler baya.Bu oyunlar için bir de türkçe altyazı olmayanlar için türkçe yama lazım önerirseniz sevinirim
İngilizcem maalesef kötü