Bu Oyunlar Alınır mı

wrcler ucuz ama iyi değil ya. dirt rally 2.0 en iyisi diyolar xbox mağazında indirimde 40 liraya tam paketi almıştım galiba.
1788725498085.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ekteki oyunları almayı düşünüyorum okey misiniz bu para bunlara verilir mi?
tomb reboottan sonra ,yani 2013, 3ünü de oynadım. 2013'ü 2021'de falan oynadım %100'e yakın her şeyi yaptım. 2023'te rotr'yi bitirdim. Bu kış sonuncuyu oynadım öncekilerden hiçbir farkı yok ama çok daha kötüsü. 8-10 saat oynadım herhalde ilk defa dayanamadım sildim. Aksiyon çok çok azdı sürekli keşif falan yapıyorsun ama 3 oyunda da yaptığının aynısıydı. Ama öncekilerde sıkılmamıştım. Hikaye de sarmadı zaten. 2sini al yeter. Sık sık bedava veriliyor.

cp2077 büyük bir balon bence. Geçen sene oynarken bile bugla karşılaştım düzelmiş oyun değil. Tek konuşulma sebebi rtx başka bir şey yok. Aksiyonu iyi sayılır,hikayesi çok kötü,rol yapması kötü, hack fena değil. Grafikler falan güzel ama görselliğini beğenmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xbox mağazasında önerdiğin ucuz oyun varmı?
mortal kombat 11 ultimate 50 lira falandı.
sniper elite 5 150 diye hatırlıyom. Çok fazla yanlış fiyatlandırmalı oyun var. Mesela fallout 4 indirimsiz bile 150 falan

cp2077 büyük bir balon bence. Geçen sene oynarken bile bugla karşılaştım düzelmiş oyun değil. Tek konuşulma sebebi rtx başka bir şey yok. Aksiyonu iyi sayılır,hikayesi çok kötü,rol yapması kötü, hack fena değil. Grafikler falan güzel ama görselliğini beğenmiyorum.

sniper elite 5 150 diye hatırlıyom. Çok fazla yanlış fiyatlandırmalı oyun var. Mesela fallout 4 indirimsiz bile 150 falan
Benim ekran kartı laptop 1660 ti zaten o zaman hiç cp 2077 almayım

Battlefield vs bu tarzda önerebileceğin ucuz oyun varmı

• Beğen
Xbox'ta pc platformu için marvel guardians galaxy 180tl
metro serisinde değişik fiyatlandırma var
metro exodus gold edition (ana oyun +tüm dlcer 2 tanesi) 35tl bedava
metro 2033 redux ilk oyun 8 tl bedava
2. oyun last light'ta indirim yok ama 50 tl yine iyi.
en iyi oyun serisidir ilk oyun biraz korkunç gelebilir kitap uyarlaması. Oyundan oyuna geçtikçe çok daha iyi oluyor.
3oyun+ tüm dlcler 480tl bir de onu alma (saga bundle)

bu 2sini al 2. oyun da bir ara indirime girer elbet. Hikayeleri bağlantılı. 2yi oynamadan 3e geçme. 4. oyun da geliyor farklı hikayeyle ama elbet gönderme olacaktır. Ve ilk kez Türkçe getiriyor adamlar.
2033'te DLC yok. Last Light'ta var Redux'un içinde. Redux ps4 jenerasyonu çıkınca piyasaya çıktı. Normalde ayrı satılan dlclerle beraber paket oldu.

Benim ekran kartı laptop 1660 ti zaten o zaman hiç cp 2077 almayım

Battlefield vs bu tarzda önerebileceğin ucuz oyun varmı
bf tarzı bf dışında oynamıyom o yüzden bir şey diyemem. Arada 1-2 dolara bf1 düşüyor o alınır. 5 çok kötü. Normandiya çıkarmasız ve kadın karakterli 2. dünya savaşı mı olur. 2042 öldü zaten 6 da pahalı ama güzel

tomb reboottan sonra ,yani 2013, 3ünü de oynadım. 2013'ü 2021'de falan oynadım %100'e yakın her şeyi yaptım. 2023'te rotr'yi bitirdim. Bu kış sonuncuyu oynadım öncekilerden hiçbir farkı yok ama çok daha kötüsü. 8-10 saat oynadım herhalde ilk defa dayanamadım sildim. Aksiyon çok çok azdı sürekli keşif falan yapıyorsun ama 3 oyunda da yaptığının aynısıydı. Ama öncekilerde sıkılmamıştım. Hikaye de sarmadı zaten. 2sini al yeter. Sık sık bedava veriliyor.

üçüncü tomb raideri ben de silmiştim nedense çok sıkılmıştım ya. ilk iki oyun çok güzeldi. hele ilk oyun efsaneydi ya. yanındaki jonah denen elemanın ikinci ve üçüncü oyundaki tip farkı anlatıyo zaten. woke bacılar bu oyuna da girişmiş galiba. culture culture tamam anladık yaw. eğlenceli unsurlara odaklanın biraz

Strateji falan pek sevmem ama turmoil çok güzel. Çıtır çerezlik 2d petrol savaşı oyunu. İnternet yokken,deprem zamanı falan fena sarmıştı. 13tl bedava sayılır

üçüncü tomb raideri ben de silmiştim nedense çok sıkılmıştım ya. ilk iki oyun çok güzeldi. hele ilk oyun efsaneydi ya. yanındaki jonah denen elemanın ikinci ve üçüncü oyundaki tip farkı anlatıyo zaten. woke bacılar bu oyuna da girişmiş galiba. culture culture tamam anladık yaw. eğlenceli unsurlara odaklanın biraz
bir de lara ablamızın memitoları tamamen yok ettiler shadow'da

Strateji falan pek sevmem ama turmoil çok güzel. Çıtır çerezlik 2d petrol savaşı oyunu. İnternet yokken,deprem zamanı falan fena sarmıştı. 13tl bedava sayılır

bir de lara ablamızın memitoları tamamen yok ettiler shadow'da
Bu oyunlar için bir de türkçe altyazı olmayanlar için türkçe yama lazım önerirseniz sevinirim

İngilizcem maalesef kötü

• Beğen
Bu oyunlar için bir de türkçe altyazı olmayanlar için türkçe yama lazım önerirseniz sevinirim

İngilizcem maalesef kötü
tomb raider için oyun çevirinin vardı
reklam yapmıyom ama ytde Türkçe yama kralı'ndan indiriyorum neredeyse tüm yamaları şu ana kadar bir sorun çıkmadı
turmoil Türkçe

Üçüncü Tomb raider ne ya tam ismi ne söyleyiver reis

• Beğen

İngilizcem maalesef kötü
Bir de benim yaptığım gibi tomb raider'lar arasına zaman koy. 2si benzer oyun ama sarıyor. 2sine yakın zamanda uncharted da oynama benzerler baya.

Geri