❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

bu sitede de atk hubda da hz değerleri yazmıyor anlayamadım
1788617963926.webp
yazıyor hocam once asagıdaki connect controlleea basıp ustten sececeksiniz sonra gorseldki gibi joysticki oynattıgınızda gozukecek
1788618016021.webp

Ben de atk driverı yukledim hubda 2.4de goruyor ve 250hz degil hala 1000 hzde calısıyor gamepadla.comda test ettim
ben polling 2 yazılımıyla test edince 250 Hz gösteriyordu web mi doğru yoksa uygulama mı bilmiyorum birden çok test yapmadım biraz çelişkili bu durum sonuçta 2 farklı firmware'de deneyebilir insanlar bana kalırsa ATK yazılımı için ATK firmware kullanmak daha iyi ama FPS veya online oyunlar için 1000 Hz isteyenler AOLION firmware kullanabilir bir de testi kaç kere yaptın bir kere mi yaptın kaç kere döndürünce analoğu testi tamamladı o da önemli uzun testler daha doğru sonuç verir

view + menuye uzun süre basarsan inputlar değişir LED 1 sönük LED 2 + LED 3 + LED 4 yanarsa xinput LED 1 yanıp LED 2 + LED + 3 + LED 4 sönüksede nintendo switch pro controller moduna geçiyor LED 2 sönük LED 1 + LED 3 + LED 4 yanarsada dinput moduna geçiyor PC'de oynayacaksan xinput modunda oynamaya bak
hocam konuyu hortlatmış gibi oluyorum kusura bakmayın ama bende olmuyor bu yöntem

hocam konuyu hortlatmış gibi oluyorum kusura bakmayın ama bende olmuyor bu yöntem
Neden olmadığına dair fikrim yok belki bağlantı türüne göre değişiyordur ben 2.4 GHz dongle üzerinden bağlayıp kullanırken test ettim bunu ve sorun yaşamadım. Bir de AOLION firmware ile test etmiştim ATK firmware ile test etmedim bu durumu.

Neden olmadığına dair fikrim yok belki bağlantı türüne göre değişiyordur ben 2.4 GHz dongle üzerinden bağlayıp kullanırken test ettim bunu ve sorun yaşamadım. Bir de AOLION firmware ile test etmiştim ATK firmware ile test etmedim bu durumu.
Bilgisayar üzerinde test ettiğimde değişiyormuş hocam sorun yok teşekkür ederim. Tablete bağladığımda inputu değiştiremiyorum onu anlamadım sadece geçen günlerde bir şekilde xbox kol olarak bağlamıştım ama şuan nintendo olarak algılıyor bulabilirim umarım

Bilgisayar üzerinde test ettiğimde değişiyormuş hocam sorun yok teşekkür ederim. Tablete bağladığımda inputu değiştiremiyorum onu anlamadım sadece geçen günlerde bir şekilde xbox kol olarak bağlamıştım ama şuan nintendo olarak algılıyor bulabilirim umarım
Input değişmiş dediğim gibi değişirsen düzelir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Juix
Docka koyduğumda led yanıp sönüyor bu tümden kapanmıyor mu? Ya da bu uyku modu mu oluyor?

ben polling 2 yazılımıyla test edince 250 Hz gösteriyordu web mi doğru yoksa uygulama mı bilmiyorum birden çok test yapmadım biraz çelişkili bu durum sonuçta 2 farklı firmware'de deneyebilir insanlar bana kalırsa ATK yazılımı için ATK firmware kullanmak daha iyi ama FPS veya online oyunlar için 1000 Hz isteyenler AOLION firmware kullanabilir bir de testi kaç kere yaptın bir kere mi yaptın kaç kere döndürünce analoğu testi tamamladı o da önemli uzun testler daha doğru sonuç verir
evet baya test ettim cevirdim direkt sabit 980 kusur ile baslıyor gamepadlanın yaptıgı uyfulamadan bahsediyorsanız orada bende de 180lerde evet ama o uygulama gamepadi xbox kontrolcusu olarak goruyor ve xbox gamepadleri sorgulamada 125-250 bandında çıkıyor oyle calıstıgından degil sitede gerçek xbox gamepadinin degeri 106 fotograf ucuncu de 600hz cıkan dsx dualsense modunda ps kolu ortalama dogru olcuyor
1788906407386.webp
1788906160416.webp
1788905492936.webp

Ekler

• 1788905817164.webp
    1788905817164.webp
    14.4 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
Detroit oynarken kol bugün kendini kapatıyor ortadaki logolu tuşa basınca tekrar açılıp anında bağlanıyor? Sürekli dockta durdu halbuki. Şarjla mı alakalı acaba.

Geri