bende bu soruyu merak ediyorum ona göre hemen alacağımBu yeni mi geldi acaba daha önce piyasada yoktu
H27T22C den daha mı iyi
bende bu soruyu merak ediyorum ona göre hemen alacağımBu yeni mi geldi acaba daha önce piyasada yoktu
H27T22C den daha mı iyi
H27t7p-2 dışında sürüm yok diyor ktcDoğru düzgün incelemesini bulamadım. Olanlar da H27T7P-2 modelinin görünüyor. Trendyol'da satıcı H27T7P-2 değil demiş bu monitör için. Geçen günkü indirimde Amazon'dan H27T22C-3 olanı almıştım, daha gelmedi. Onun kargoyu geri yollayıp bunu almaya değer mi acaba?
dün 6199 k idi kral ztn konusu açıldıPC hocası konusunun altında paylaşmışlardı 8k dan 6999 TL ye düşürmüşlerKTC H27T7P 27" 1ms MPRT 210Hz (2xHDMI+2xDisplay) HDR400 FreeSync + G-Sync Fast IPS 2K QHD (2560 x 1440) Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KTC H27T7P 27" 1ms MPRT 210Hz (2xHDMI+2xDisplay) HDR400 FreeSync + G-Sync Fast IPS 2K QHD (2560 x 1440) Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
5ms haber,n,z olsun monitöralınır mı ? 2k 240 hz oledin yanına 2.monitör olarak yapmayı düşünüyorum
Hocam bu konudaki P-2 mi yani, kusura bakmayın testlerle cevap vermeniz çok güzel ama ben basit bir insanım kafam karışıyor iyi mi kötü mü
daha alınası bir monitör var mı ?dün 6199 k idi kral ztn konusu açıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5ms haber,n,z olsun monitör
bu monitör 2k oldu için daha fp yokdaha alınası bir monitör var mı ?
İkisi aynı bölgesel isimlendirme farkı var.Doğru düzgün incelemesini bulamadım. Olanlar da H27T7P-2 modelinin görünüyor. Trendyol'da satıcı H27T7P-2 değil demiş bu monitör için. Geçen günkü indirimde Amazon'dan H27T22C-3 olanı almıştım, daha gelmedi. Onun kargoyu geri yollayıp bunu almaya değer mi acaba?
5ms olması çok etkiler mi hocam, profesyonel oyuncu değilimbu monitör 2k oldu için daha fp yok
5ms iyi bir değer zaten sorun nedün 6199 k idi kral ztn konusu açıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5ms haber,n,z olsun monitör