Hikayeli Oyunlara Nasıl Alışılır

Eror404

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Merhaba, hayatım boyunca genellikle online oyunlar oynadım. Assetto Corsa, ETS 2 Multiplayer, Rust, Valorant, BeamNG.drive, FIFA gibi oyunları oynuyorum. Hikâyeli oyunları ise çok nadir oynadım; oynadıklarım da genellikle co-op oyunlardı. Bunun dışında hayatımda doğru düzgün hiç hikâyeli oyun oynamadım.

Herkes hikâyeli oyunların çok zevkli olduğunu söylüyor ama ben bir türlü kendimi bu türün içine kaptıramıyorum. Asıl canımı sıkan şey ise şu: Yeni bir 9070 XT aldım, RT açıp OLED monitörümde yüksek grafik ayarlarında, akıcı bir şekilde hikâyeli oyunlar oynamak kim istemez ki? 😄

Ben de bu türü sevmeye başlamak ve güzel bir hikâyeye kendimi kaptırmak istiyorum. Bana başlangıç için **ucuz, hikâyesi gerçekten iyi ve sıkmadan oynatacak** bir oyun önerebilir misiniz?

Merhaba hayatımda hep online oyun oynadım asetto corsa ets2 multiplayer rust valo beam ng drive fifa gibi oyunları oynuyorum genellikle çok nadir hikayeli oyun oynadım oda coop oyunlar onun dısında hayatımda hiç hikayeli oyun oynamadım herkes çok zevkli olduğunu söylüyor ama ben bir türlü kendimi bu zevke kaptıramıyorum bana da en çok koyan şey şu 9070xt ekran kartım var yeni değiştirdim rt olsun açıp cok akıcı şekilde oled monitörümde kaliteli grafiklerde hikayeli oyunlar oynamak kim istemez ?ucuz hikayesi iyi bir oyun önerir misiniz? ?
Cod oynarsan alışırsın

Oyun göreceli bir kavram, sana güzel başkasına kötü gelebilir

Yapıştır işte GTA,RDR2, TLoU, Witcher 3 ve serilerini.
Bu oyunlarda da sıkılıp oynayamıyorsan ki bu şu değil bunların hikayesi uzun olduğu için illa bir yerde sıkılır bir ara verirsin bir süre sonra devam edersin bu normal. Çok uzun ara verince oynama isteğinin gelmemesi normal, çok uzun ara vermeden tekrar dene. Genede olmuyorsa olmuyordur mp den devam.

Rdr 2 den basla bence sarıyor yada cp77

Ben de alışamıyorum bir türlü çok durağan geliyor, Witcher 3, CP2077, Expedition 33, KC deliverance 2 hepsine başladım geri bıraktım. Şimdi CS2 ve AC: Odyssey, iş yerinde de ara ara Uncharted oynayıp ısınmaya çalışıyorum hikayeli oyunlara, önce aksiyon sonra biraz sakin sakin hikayeli.

last of as oyna mukemmel tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hıkaye olsun vevresı ortam sahnesi mukemmel oyun

Merhaba, hayatım boyunca genellikle online oyunlar oynadım. Assetto Corsa, ETS 2 Multiplayer, Rust, Valorant, BeamNG.drive, FIFA gibi oyunları oynuyorum. Hikâyeli oyunları ise çok nadir oynadım; oynadıklarım da genellikle co-op oyunlardı. Bunun dışında hayatımda doğru düzgün hiç hikâyeli oyun oynamadım.

Herkes hikâyeli oyunların çok zevkli olduğunu söylüyor ama ben bir türlü kendimi bu türün içine kaptıramıyorum. Asıl canımı sıkan şey ise şu: Yeni bir 9070 XT aldım, RT açıp OLED monitörümde yüksek grafik ayarlarında, akıcı bir şekilde hikâyeli oyunlar oynamak kim istemez ki? 😄

Ben de bu türü sevmeye başlamak ve güzel bir hikâyeye kendimi kaptırmak istiyorum. Bana başlangıç için **ucuz, hikâyesi gerçekten iyi ve sıkmadan oynatacak** bir oyun önerebilir misiniz?
Çünkü oyunlar senin için bir hobi değil sosyalleşme aracı. Önce bu bakış açını değiştirmen lazım. Ayrıca oynadığın oyunlar seni hızlı ödül, haz döngüsüne sokacak şekilde dizayn ediliyor ve beynin buna alışıp bunu istiyor. Uzun bir süre oyunlardan uzak kalıp sevdiğin bir türün iyi örneklerinden başla. Belki böylelikle alışabilirsin. Başka türlü işin zor.

Uncherted days gone god of war gibi oyunlarla başlayın türkçe dublaj olması avantaj :) ısınmanız daha kolay olur

Geri