F6 ya basıp aktif edebilirsin detaylı ayar yapmayacaksandlss 5 swapper yükledim dying lightta sorunsuz çalışıyor fakat gta 5de kullanamıyorum home tuşu rockstar games arayüzünü açıyor uygulamanın ekranına erişemiyorum
Ayarlarda home tuşunu değiştirebiliyormusunuz / tuşuna alın meseladlss 5 swapper yükledim dying lightta sorunsuz çalışıyor fakat gta 5de kullanamıyorum home tuşu rockstar games arayüzünü açıyor uygulamanın ekranına erişemiyorum
GTA 5 te bakın hocam home tuşunun fonksiyonunu başka tuşa atayıp Home tuşunu boşa çıkartın.Dlss 5 swapperde mi değiştiriliyor ayarlar gta 5 de mi değişmem gerekiyor
home tuşu değişmiyor hocam gtada uygulamanınkini değiştirebiliyor muyuzGTA 5 te bakın hocam home tuşunun fonksiyonunu başka tuşa atayıp Home tuşunu boşa çıkartın.
ışıklandırmayı düzeltiyor görüntüyü daha iyi işliyor uygulama ile istediğin ekran kartında kullanabiliyorsun orjinal versiyonuda 50 serisine cıktı destekleyen oyunlarda kullanabiliyorsun sadecedlss 5 ne işe yarıyor hangi ekran kartlarında kullanılıyor ne gibi avantajı var
Rockstar Game Launcher mı kullanıyorsun?home tuşu değişmiyor hocam gtada uygulamanınkini değiştirebiliyor muyuz