Kargo ucreti koyuyor burada ya trendyol daha iyi bitmediyse![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
bitmişKargo ucreti koyuyor burada ya trendyol daha iyi bitmediyse
Geri stok açılmış ama kod aktif mi bilmiyorum.
aldım, siyahı yokmuş yapcak bişi yok. G300S artık emekli olabilir..
1dk önce bir stok var yazıyorken kod ile aldım 1199 liraya. Kargo bedavaydı. Duyurulur.bitmiş
ödeme ekranında sen kaptın demek hayırlı olsun1dk önce bir stok var yazıyorken kod ile aldım 1199 liraya. Kargo bedavaydı. Duyurulur.Şimdi bu kaç Khz oluyo
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
bu mouseun maksimum ederi ne kadar bu arad1dk önce bir stok var yazıyorken kod ile aldım 1199 liraya. Kargo bedavaydı. Duyurulur.Şimdi bu kaç Khz oluyo
Sağol hocamödeme ekranında sen kaptın demek hayırlı olsun![]()
Sıkıntısı yoksa indirimsiz fiyatı kadar bence, 1350 liraydı galiba. Dermoshark m3 v2 var mcu'su daha iyi ve 8khz alıcısı var 2000 lira. Bununki 1khzbu mouseun maksimum ederi ne kadar bu arad
1000hz ise 1khz oluyor1dk önce bir stok var yazıyorken kod ile aldım 1199 liraya. Kargo bedavaydı. Duyurulur.Şimdi bu kaç Khz oluyo
ne sorunu var iptal mi edem ben deMcu'sunun kronik sorunları var diye iptal ettim ben de. Takipte olan varsa tekrar stoğa düşebilir, haberi olsun.