G.Skill 32 GB (2x16 GB) Tz5 Cl26 Alınır mı?

Valla ben olsam 16GB'si 12-13 liralık olan RAMler'i alırım aradaki boşluğa da gider ekran kartını yükseltirdim ama sen bilirsin tabi ki. Bu fiyata RGB TridentZ fena değil fakat oha alınmalı da değil.

Valla ben olsam 16GB'si 12-13 liralık olan RAMler'i alırım aradaki boşluğa da gider ekran kartını yükseltirdim ama sen bilirsin tabi ki. Bu fiyata RGB TridentZ fena değil fakat oha alınmalı da değil.
Bende onu kovalıyorum ucuza denk getirsem alıcam.

Sistemin maksimuma dayandıysa alınır yoksa alınmaz

hocam öyle bir yazıyorsunki kumara yönlendirir gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xd

Hocam bakma sen benim heyecanıma ben önceki fiyatını bildiğim için heyecanlandım 😄. Tabi bütçe meselesi nasıl oyun oynayacağınızla alakalıda

Sadece şunu biliyorum bu rami arkadaşa 3-4 gün önce attım ve 55.700₺ den listelenmişti

Ram krizi şu bu derken expo onaylı hemde 6000 cl26 şu fiyata fena gelmedi bana. Fiyat ucuzmuş pahalıymış bilmemde

Seneye, ondan sonraki seneye böyle fiyatlardan bulamayız diye heyecanlandım

Bende bu arada biraz içim burkula burkula… peşin fiyatına 3 taksitle alabildim paraf yok bende

Hocam bakma sen benim heyecanıma ben önceki fiyatını bildiğim için heyecanlandım 😄. Tabi bütçe meselesi nasıl oyun oynayacağınızla alakalıda

Sadece şunu biliyorum bu rami arkadaşa 3-4 gün önce attım ve 55.700₺ den listelenmişti

Ram krizi şu bu derken expo onaylı hemde 6000 cl26 şu fiyata fena gelmedi bana. Fiyat ucuzmuş pahalıymış bilmemde

Seneye, ondan sonraki seneye böyle fiyatlardan bulamayız diye heyecanlandım

Bende bu arada biraz içim burkula burkula… peşin fiyatına 3 taksitle alabildim paraf yok bende
sen aldınmı şuan bunu

sen aldınmı şuan bunu

Hocam aldım vallaha. Olmadı iade yaparım bi kenarda dursun bakalım

Bu ram 6200 mhzye manuel çıkabilecek mi ona bakıcam. 1.45 tepe voltaj diye biliyorum ddr5 için. Ddr4 gibi 1.50-1.55 gitmeyebilir bunlar

Arkadaşa şöyle atmışım whatsapptan. Cuma günü atmışım 4 Eylülde

IMG_3560.webp

Zorlamıyorum ha sakın benden nem kapma 😄

Çünkü expo “ULL” ramlerde çıkacakta türkiyede onların fiyatı ne olur bilmiyorum

Ben sistem dizmeyecemde ama aldım

Hocam aldım vallaha. Olmadı iade yaparım bi kenarda dursun bakalım

Bu ram 6200 mhzye manuel çıkabilecek mi ona bakıcam. 1.45 tepe voltaj diye biliyorum ddr5 için. Ddr4 gibi 1.50-1.55 gitmeyebilir bunlar

Arkadaşa şöyle atmışım whatsapptan. Cuma günü atmışım 4 Eylülde

Alıntıyı görüntüle

Zorlamıyorum ha sakın benden nem kapma 😄

Çünkü expo “ULL” ramlerde çıkacakta türkiyede onların fiyatı ne olur bilmiyorum

Ben sistem dizmeyecemde ama aldım
Hocam 32 GB RAM e 40000 lira verdiniz az önce doğru mudur?(Farkındalık olsun diye yazdım) Sizce 32 GB RAM in 55000 lira olma ihtimali var mı?

cl26 hocam olabiliyor bazen
Cl26 diye iki katı parasını vermek baya mantıklı doğru diyosun. CL30 ram i 30000 liraya veriyolar 25000 lira CL26 diye verilir mi sence hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani şu Ramin ondan farkı ne cidden meraktan soruyorum

çektim vallaha lazımdı

Geri