çok işe yarıyorMonitor lambasi kadar sacma bir icat görmedim. Belki estetik olsun diye alıyorlardır ama bana cok sacma geliyor
hangi marka alıyorsunuz hocam bana da lazım ve doktor reçete ediyor muEvetayda 2 kutu goz damlasi bitiyo pcde durmaktan
![]()
Recetesiz aliniyor. 150tl olmasi lazim. Novaqua kullaniyorum ben aninda kesiyo goz yanmasini, kurulugu. Bi kutuda 30tane var, 1-3ay arasi kullanirsin.çok işe yarıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi marka alıyorsunuz hocam bana da lazım ve doktor reçete ediyor mu
Katılıyorum bana da çok saçma bir harcama gibi geliyor anlamadım tam mantığı.Monitor lambasi kadar sacma bir icat görmedim. Belki estetik olsun diye alıyorlardır ama bana cok sacma geliyor
Hocam loş ışık veren bir tane akıllı ampul al geç .Karanlık odada kocaman lambayı açmak yerine şunla loş ışık sağlayıp ders/iş yapmak için mantıkli pc başında
Hocam bende homeoffice çalışıyorum extra bilgisayar başındayım göz kuruluğu elbet oluyordur yardımcı olur mu acaba?Recetesiz aliniyor. 150tl olmasi lazim. Novaqua kullaniyorum ben aninda kesiyo goz yanmasini, kurulugu. Bi kutuda 30tane var, 1-3ay arasi kullanirsin.
Evet, telefona pcye cok bakiyorsan eger KESINLIKLE kullanman gereken bir sey damla. Mavi isik gozleri cok yoruyor, kurutuyor cunku. Ekstra olarak monitor lambasi veya mavi isik gozlukleri de kullanabilirsin pc-telefona bakarken.Katılıyorum bana da çok saçma bir harcama gibi geliyor anlamadım tam mantığı.
Hocam loş ışık veren bir tane akıllı ampul al geç .
Hocam bende homeoffice çalışıyorum extra bilgisayar başındayım göz kuruluğu elbet oluyordur yardımcı olur mu acaba?
Ben kullanıyorum çekim yapan arkadaşlar için de faydalı oluyor. Ayrıca ışık şiddeti doğru ayarlandığında güzel bir ambiyans oluyor. Zaten 1k fiyatı 1 iskender parasıKatılıyorum bana da çok saçma bir harcama gibi geliyor anlamadım tam mantığı.
Hocam loş ışık veren bir tane akıllı ampul al geç .
Hocam bende homeoffice çalışıyorum extra bilgisayar başındayım göz kuruluğu elbet oluyordur yardımcı olur mu acaba?