Yayın İçin Webcam Önerisi

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar bütçem max 10k ( Belki biraz daha çıkabilirim gerçekten önerdiğiniz iyiyse ) Odam karanlık olduğu için şu anda kullandığım webcam gece yayın açtığımda kumlanma yapıyor ve bu durumdan rahatsız oldum yeni webcam almak istiyorum. Düşük ışıkta performansı iyi olan yayın için webcam önerir misiniz?

Arkadaşlar bütçem max 10k ( Belki biraz daha çıkabilirim gerçekten önerdiğiniz iyiyse ) Odam karanlık olduğu için şu anda kullandığım webcam gece yayın açtığımda kumlanma yapıyor ve bu durumdan rahatsız oldum yeni webcam almak istiyorum. Düşük ışıkta performansı iyi olan yayın için webcam önerir misiniz?
Obsbot meet2

Obsbot Tiny 2 Lite al hocam 6 aydır kullanıyorum inanılmaz uygulama içinde premium alırsanız sesli komutlarda var Tiny 3 modellerine yeni güncellemeler geldi avatar falan sizi dijital karaktere çeviriyor 2 modelinde yok eğer o tarz yayınlar yapacaksanız 3 modelini alabilirsiniz ama Tiny 2 Lite hem yapay zekasıyla hem karanlıkta verdiği performansla sizi tatmin eder

Karanlıkta performansı nasıl önümde sadece monitörlerin ışığı olacak
Ben obsbot meet se modelini kullanıyorum fakat bu içinden çıkan mönitöre sabitleyici taktığında pek dengede kalamıyor ben mi tam ayarlayamadım bilmiyorum ama kamerayı dengede tutamıyor aşşağıya düşüyor onun yerine bir tripodun varsa kullanmanı öneririm. Işık konusunda normal kameralara göre gayet iyi bence.
Ürünü 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum.

Yanlış anlamazsanız foto atar mısınız ya akşam ya da karanlık ortamda kameranın performansını merak ediyorum

Geri