Çözüldü✓ Nort Bayou F80 Sürekli Hareket Ediyor

qutalbin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
Elimde aylardır kullandığım bi nort bayou f80 monitör standı var ve masa sallandıkça en altındaki masaya sabitlediğim noktadaki menteşe yerinden sürekli sağa doğru dönüyor. Sürekli dönmesini engellemenin bir yolu var mı?

1000066652.webp

iyice sık ordakı vidayı

bu sekilde kullanıyosan sallanabilir masa sallandığı için normal ya massayı bir yere sıkıştırcan salllanmaması için yada standı çapraz sekilde kullanıcan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Orada sıkacak vida göremedim ben. Direkt olarak üstteki kolu oraya oturtup bıraktım.y
yanlış hatırlamıyosam masaya temas eden kısmın hemen altında kalıyor vida orda bir tane olması lazım yani monıtoruü standdan ayır standıda cıkar bak derim tam hatırlamıyorum çünkü

Menteşe kullanıldığında çok sıkı yapmak gerekiyor yoksa sallanır eger yine çözülmüyorsa masada delik açılıp kullanılabilir eğer masayi delerim sorun olmaz dersen

Menteşe kullanıldığında çok sıkı yapmak gerekiyor yoksa sallanır eger yine çözülmüyorsa masada delik açılıp kullanılabilir eğer masayi delerim sorun olmaz dersen
Masayı delemem maalesef bu şekilde bi çözüm bulmam lazım. Bulamazsamda arkasına bi kutu koyacağım en kötü.

bu sekilde kullanıyosan sallanabilir masa sallandığı için normal ya massayı bir yere sıkıştırcan salllanmaması için yada standı çapraz sekilde kullanıcan

yanlış hatırlamıyosam masaya temas eden kısmın hemen altında kalıyor vida orda bir tane olması lazım yani monıtoruü standdan ayır standıda cıkar bak derim tam hatırlamıyorum çünkü
Takarken görmedim ama şimdi bi bakacağım.

oturttuktan sonra arkasındaki ufak vidayı küçük alyanla sıktın dimi
Arkada ufak vida göremedim ben, şimdi bi söküp bakacağım tekrar.

Orada sıkacak vida göremedim ben. Direkt olarak üstteki kolu oraya oturtup bıraktım.

Masayı delemem maalesef bu şekilde bi çözüm bulmam lazım. Bulamazsamda arkasına bi kutu koyacağım en kötü.

sökmene gerek yok orda vida var ama masaya sabitlemek için takılan aparatın vidası o dediğim vida

1788974028074.webp

kırmızı çizdiğim yerde o kısmın arkasında küçük bi vida deliği var sabitlemek için

monitörün alt bacağı sağa sola oynuyor diye kastettiysen masaya sabitlenen parçanın arkasında küçük alyanın girdiği deliği sıkman gerekiyor

monitörün alt bacağı sağa sola oynuyor diye kastettiysen masaya sabitlenen parçanın arkasında küçük alyanın girdiği deliği sıkman gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
kırmızı çizdiğim yerde o kısmın arkasında küçük bi vida deliği var sabitlemek için
Eğer attığım görseldeki yeri kastediyorsan orası ile ilgili bir sorun değil. Ayak kısmı masada beton gibi sapasağlam duruyor. Ondan yana bir sorunum yok.

Benim sorunum monitör kolunun menteşe ekseninde sabit durmaması.

1000066653.webp

Yapabilirsem video çekip atacağım

Eğer attığım görseldeki yeri kastediyorsan orası ile ilgili bir sorun değil. Ayak kısmı masada beton gibi sapasağlam duruyor. Ondan yana bir sorunum yok.

Benim sorunum monitör kolunun menteşe ekseninde sabit durmaması.

Alıntıyı görüntüle

Yapabilirsem video çekip atacağım
1788974900128.webp

arkasında küçücük delik var, onu sıktın mı
1788974936250.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,969