🔥İndirim 🔥🔥Apple iPhone 16e 43.999🔥🔥 Çökk

Yani yıl olmuş 2026 halen 128gb savunan yegane insanlardansın tebrik ediyorum başkasının yorumuna emoji atmazsın yorumuna saygı duyarsın ki saygı göresin
Savunmuyorum. Parana göre kapasite alınması gerekiyor. O fiyata 512gb android de var onu alabilirler. Ama 128gb yetmiyor diyerek tüm kitleyi baz alamazsın. İşte bu komik.

Çok video ve oyun takıntısı olmaya adama 128gb yeter. 1 yıldır bende 16e kullanıyorum bir kaç eksik yönü olsa da tavsiye ederim.

Çok video ve oyun takıntısı olmaya adama 128gb yeter. 1 yıldır bende 16e kullanıyorum bir kaç eksik yönü olsa da tavsiye ederim.
bendede var 16e çok memnunum 128 gb a takılıyorlar apple da depolama kıstas degil icloud uygun zaten fiyatları
Sizde bundan yok sanırım…
IMG_3993.webp

Not: indirilen şarkı yok.

geçen 43k ydı ya zaten

ne uygulama yüklerseniz yükleyin telefonun 128 gb sini doldurmanız zor depolamayı foto videolar doldurur onun içinde icloud veya google one alıyorsun 200gb yada ne lazımsa hiç bir sıkıntı kalmıyor boş yere masraf yüksek gbli telefon şuan 16 pro 128gb var 60 gb boş telefonda 400 gb foto videom google one da gayette güzel çalışıyor 128 gb diye almamazlık etmeyin

15 yerine bunu tercih edenleri hiç anlamıcam :cry:

Geniş açı kamera bile yok aşırı büyük eksi balon oğlu balon telefon maalesef

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yani yıl olmuş 2026 halen 128gb savunan yegane insanlardansın tebrik ediyorum başkasının yorumuna emoji atmazsın yorumuna saygı duyarsın ki saygı göresin
Dostum 128 az geliyorsa senin derdinin telefonun depolaması olmaması lazım ya gidip cloude alacaksın yada depolamayı farklı bir yere yapman lazım. Ben 2023'den beri 128gb kullanıyorum 70GB daha yeni doldu öyle söyleyeyim.

Geri