Turknet'te Sorunda Bitmez Dert De Bitmez 2 Aydır İnternet Yok Sadece Bizim Apartmanda İnternet Yokmuş

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Merhaba arkadaşlar.

Ben 2 yıldır TurkNet GigaFiber kullanıyorum ama son 2 aydır interneti neredeyse kullanamaz hâle geldim. İnternet tamamen yok. 11 Temmuz'da giden internet 31 Temmuz'da geldi. Şu anda da 27 Ağustos'ta kesilen internet yine tamamen kesildi ve bugün 10 Eylül, hâlâ daha internet yok. Bir defa bile gelmedi.

En çok sinirlendiğim nokta şu: Beni Net Uzman aradığı zaman kendi ağzıyla da utanmadan "Sadece sizin binada yok." diye söylüyor. Ama sinyal kutusuna 8 abonede de sinyal gelmiyordu. Şimdi onlara sinyal gelmiş, bir tek bizim binada sinyal yok. Tamam da kardeşim, Neden benim binaya bakmadan gidiyorlar ben bunu anlamıyorum ben sokakta TurkNet ekibine de gidip sordum. "Pazartesi günü başka ekip gelecek." dediler ve gelmediler.

Ben bunu neden yaptıklarının farkındayım. Kendi ağzıyla dedi ki: "sizin internet kullanımınız yüksek, bir abonemizsiniz. Sizi kaybetmek istemeyiz." zaten ben fazla oyun indiriyorum vs. Çok kullanıyorum ve yıllık peşin ödediğim için bana internet hizmeti vermiyorsunuz.

Bu sorunlarımı her yerde kanıtlı bir şekilde yayıyorum. Herkes ibret alsın ve bir daha TurkNet'e abone olmasın diye. Ben yandım, siz yanmayın arkadaşlar. Durumun özeti bu.

BTK ve CİMERE de şikâyet ettim, bir fayda göremedim.

Ekler

• 6887.webp
    6887.webp
    219.2 KB · Hit: 25
  • 6889.webp
    6889.webp
    324.3 KB · Hit: 23
Son düzenleme:
zamanında 1-1.5 tb arası download yaparken vdsl altyapıda komşumla birlikte t*rknetteydik, nasıl oluyorsa benim ps4 te indirme hızım düşüktü, tam hız çekemiyordu, twitch bandwithtestte yurtdışı sunucularda arkadaşımdan daha düşük hız alıyordum aynı apartmanda

eğer yakın çevrede kentsel dönüşüm, kazı gibi bir durum yoksa 20 gün kesinti yapmanın anlamı bizden internet almayın demek gibi bişey

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
eğer yakın çevrede kentsel dönüşüm, kazı gibi bir durum yoksa 20 gün kesinti yapmanın anlamı bizden internet almayın demek gibi bişey
Aynen öyle hocam ya İstanbul şirinevler kentsel dönüşüm bölgesi gibi bir şey zaten hep bunu bahane ediyorlar AMA bizim etrafta hiçbir yıkılan bina vs Yok ya karşı binada internet var türknet bizde yok bu beni aşırı sinirlendiriyor geliyorlar sokağa bizim binayı yapmadan gidiyorlar.

2 ay beklemeniz hata; farklı altyapı varsa geçin. Peşin ödemede kalan günler iade ediliyor zaten.
Net uzman pek net değil gibi; Brüt Osman misali. 🤭

Son düzenleme:
  • Hahaha
Merhaba arkadaşlar.

Ben 2 yıldır TurkNet GigaFiber kullanıyorum ama son 2 aydır interneti neredeyse kullanamaz hâle geldim. İnternet tamamen yok. 11 Temmuz'da giden internet 31 Temmuz'da geldi. Şu anda da 27 Ağustos'ta kesilen internet yine tamamen kesildi ve bugün 10 Eylül, hâlâ daha internet yok. Bir defa bile gelmedi.

Ve çok sinirlendiğim nokta şu: Beni Net Uzman aradığı zaman kendi ağzıyla da utanmadan "Sadece sizin binada yok." diye söylüyor. Ama sinyal kutusuna 8 abonede de sinyal gelmiyordu. Şimdi onlara sinyal gelmiş, bir tek bizim binada sinyal yok. Tamam da kardeşim, Neden benim binaya bakmadan gidiyorlar ben bunu anlamıyorum ben sokakta TurkNet ekibine de gidip sordum. "Pazartesi günü başka ekip gelecek." dediler ve gelmediler.

Ben bunu neden yaptıklarının farkındayım. Kendi ağzıyla dedi ki: "sizin internet kullanımınız yüksek, bir abonemizsiniz. Sizi kaybetmek istemeyiz." zaten ben fazla oyun indiriyorum vs. Çok kullanıyorum ve yıllık peşin ödediğim için bana internet hizmeti vermiyorsunuz.

Bu sorunlarımı her yerde kanıtlı bir şekilde yayıyorum. Herkes ibret alsın ve bir daha TurkNet'e abone olmasın diye. Ben yandım, siz yanmayın arkadaşlar. Durumun özeti bu.

BTK ve CİMERE de şikâyet ettim, bir fayda göremedim.
Knk ben linkedin premium aldım 0 TL'ye 1 aylık yazdım onlara 2 3 gün içerişinde işimizi çözdüler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ceolarınq yazdım

Ama bizde ilk başta 10 gün fln bekledik baya

• Muhteşem
2 ay beklemeniz hata; farklı altyapı varsa geçin. Peşin ödemede kalan günler iade ediliyor zaten.
Net uzman pek net değil gibi; Brüy Osman misali. 🤭
Başka altyapı olsa 1 dakika bile durmam da işte el mahkum bunuda biliyorlar o yüzden uğraşmıyorlar.

Knk ben linkedin premium aldım 0 TL'ye 1 aylık yazdım onlara 2 3 gün içerişinde işimizi çözdüler

Ceolarınq yazdım

Ama bizde ilk başta 10 gün fln bekledik baya
İyi yaptın kral bende ilk arızada 20 gün bekletmişlerdi onda linkedinden yazmıştım yapmışlardı.

Böyle durumlarda tüketiciyi koruyacak kanunlar olsa zaten şu şirketler müşteri mağdur edersek ceza yeriz diye 40 takla atması gerekirken yine tüketici parasını verip alamadığı hizmet yüzünden rezil oluyor.

• Üzgün
Böyle durumlarda tüketiciyi koruyacak kanunlar olsa zaten şu şirketler müşteri mağdur edersek ceza yeriz diye 40 takla atması gerekirken yine tüketici parasını verip alamadığı hizmet yüzünden rezil oluyor.
Aynen öyle ya :(

Koca bir sitede, 30'a yakın komşularımın hepsini Turknetten Türk Telekom'a çevirdim. Reziller rezil.

• İnanılmaz
Koca bir sitede, 30'a yakın komşularımın hepsini Turknetten Türk Telekom'a çevirdim. Reziller rezil.
Helal olsun reis iyi yapmışsın türknetten başka alternatifim olsa fiber olsa direkt geçerim de yok işte

Vay be 2020'deki Linkedin taktiği hala işe yarıyor he :kekw: rezil firma ya müşteri hizmeti konusunda. Böyle kritik olabilecek noktalara harcama yapmayıp (sözde diğer markalar çok buralardan zarar ediyor, kendisi de buraya harcama yapmak yerine abonelik ücretini düşük tutabiliyor diye) sonra buralardan hizmet veremediği için müşteri kaybeden tek firmadır kendisi.

Halbuki hizmet kısmına yatırım yapsa, fiyatları biraz yükseltse, aynı diğer markalar gibi müşterilerini tutacak müşteri genel hizmetten memnun olmasa bile.

Gigafiber'de bile bunlar hala yaşanıyorsa rezil bir durum. Bari oradaki müşteriyi tutmaya çabala.

• Muhteşem
Vay be 2020'deki Linkedin taktiği hala işe yarıyor he :kekw: rezil firma ya müşteri hizmeti konusunda. Böyle kritik olabilecek noktalara harcama yapmayıp (sözde diğer markalar çok buralardan zarar ediyor, kendisi de buraya harcama yapmak yerine abonelik ücretini düşük tutabiliyor diye) sonra buralardan hizmet veremediği için müşteri kaybeden tek firmadır kendisi.

Halbuki hizmet kısmına yatırım yapsa, fiyatları biraz yükseltse, aynı diğer markalar gibi müşterilerini tutacak müşteri genel hizmetten memnun olmasa bile.

Gigafiber'de bile bunlar hala yaşanıyorsa rezil bir durum. Bari oradaki müşteriyi tutmaya çabala.
Aynen öyle hizmet 0 gigafiber de bile bu sorunları yaşıyoruz yani 1gbit olduğu için kandırıldık diyebiliriz bana hizmet veremiyorsan internet yok ise ortada istersen 10000 mbit 10 gbit internet ver yine boşa :D o interneti kullanamıyorsam ben neden para ödiyim dimi yani işte büyük ihtimal ben yıllık peşin para verdiğim için nasıl olsa yıllık para vermiş bir şey olmaz der bekler interneti de kafayı sıyırtacaklar evde artık ha belki şimdi gelir ha bu saatte gelicek diye bekle bekle sinir küpüne döndüm.

Geri