🔥İndirim Bitfenix Mh100 Kasa + A Seviyesi Bfg 1000w Psu 6.536 TL!

Linkteki gaming.gen.tr videosunda görünenBitfenix MH100 kasada görünen, kasa ile birlikte gelen BFG Gold 1000W güç kaynağı ile incehesap ve gaming,gen,tr sitelerinde zamanında satışı yapılmış olan BitFenix Bfg Gold 80+ güç kaynakları aynı değil. Muhtemelen pazarlama stratejisi. Biri tam modüler iken diğeri standart bir güç kaynağı. Farklı markalar bu yöntemi uyguluyor. Aynı isimde komponent kalitesi düşük, bağlantı şekli farklı hatta üreticisi farklı kırpılmış model çıkarıyorlar.

Video gamergen ait link gaminggen ama :)

Biraz önce bakarken fiyatı 7k yazıyordu. Sonra foruma bakıp geri döndüm bir baktım 11k yı geçmiş😂 1dk sürmedi.

arkadasa aldiracaktim kesinlesmeden soylemek istemedim. o ara fiyat artmis zaten kacirdi :D
Sitesinde 6.5k

Sitesinde 6.5k
Güvenilir mi site

Video gamergen ait link gaminggen ama :)
Aynı kasayı 1000W güç kaynağı ile İncehesap'ta satıyor. Gaming.gen.tr'de satmış. Trendyol sorularda "BFG Gold 1000W" cevabı vermiş. Tek kutu açılışı yapan Gaming.gen.tr olmuş.
SmallMan, modüler görünüyor cevabını vermiştir ama kutusundan çıkarıp bir tanesine bakıp vermemiştir. Onlar da google araması yaptığında karşılarına modüler olan model çıkmıştır.
SmallMan bana da BFG Gold 1000W tam modüler görünüyor cevabını verdi.

Son düzenleme:
acaba satin alirsak videodaki gibi mi gelir yoksa zamaninda o sitelerde ayri olarak satilmis olan tam moduler psu mu gelir? burasi karar vermeyi zorlastiriyor
Bence videodaki güç kaynağı gelir. SmallMan ile görüştüm, bir tanesini açıp içindeki güç kaynağına bakmalarının mümkün olup olmadığını sordum :)

Geri